Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodik a kapcsolatunk, mit lehet tenni? Én 23F, ő 20L
Az ő szüleivel mi a helyzet? Hozzájuk nem tudnátok átmenni??
Most olcsón lehet albérleteket találni, ha találnátok egyet az sokat segítene.
Az már nagyon gáz, h 3man vagytok egyszobába. - mondjuk én kellemetlenül érezném magam, ha a tesóm és a barátjával kellene együtt aludnom meg stb -
Nem volt értelme hozzátok hívni lakni a lányt, eleve saját szobátok sincs. Ez már alapból feszültséget szül és kényelmetlenné teszi a helyzetet, lehet hogy ő is feszeng emiatt. Mindenesetre ez így nagyon rossz most mindenkinek, felelőtlen volt ez a döntés.
Másik különálló téma ami a kérdésben van: beszéltél vele erről már párszor, de nem tud változtatni rajta. Lehet a helyzet is erősen hozzátesz, hogy idegennek érzi magát egy ismeretlen helyen, hiába van ott x ideje, kényelmetlen neki nagyon a szituáció. Ha te dolgozol és olyankor elfoglalja magát, akkor úgy tűnik nem meri felvállalni miket szeret csinálni, könnyen lehet hogy amiatt mert nincs meg a szükséges személyes tere.
De lehet csak egyszerűen ilyen és a kelleténél jobban függ tőled. Megpróbálhatod segíteni abban hogy pl. új dolgokba kóstoljon bele, kérdezgesd az érdeklődési köréről, miket szeret csinálni, lenne-e kedve tanulni valamit, bármi. Ha van valami ami kiderül hogy érdekli, akkor bátorítsd hogy foglalkozzon vele, nézze meg bejön-e neki, próbálja ki. Ha marad a korábbi viselkedése, akkor nem tudsz mit tenni, nem fog működni.
Ötletnek:
1, ha van udvarotok, akkor töltsetek ott időt, lesz lehetőség kettesben lenni a barátnőddel
2, beszélj az öcséddel hogy szeretnétek néha egyedül lenni, kimenne-e x időre az ebédlőbe kajálni, vagy játszani valamit, akármi. Lenne egy fix időtök mikor csak ti vagytok a szobában
Ahogy mondtam már az alaphelyzet nagyon problémás, ez az együtt lakás ebben a formában értelmetlen.
#2 teljesen igazad van, de azt se akartuk hogy aztán hónapokig ne lássuk egymást, mert ha nem ide jön akkor az lett volna és hazament volna az apjához, és ott se szeret jobban lenni.
Öcsivel sajnos nem lehet beszélni, múltkor pl barátnőm kérdezte meg hogy nem menne ki kicsit, direkt nem én mert tudja mindenki hogy engem azonnal ignorál, de az volt a válasz hogy "miért mennék ki?" közben meg akkor is csak éppen a telefont nyomkodta, igencsak idegesítő és egyáltalán nem együttműködő. Ötleteket köszi, gondolkozok rajta hogy lehet a legjobbat kihozni ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!