Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna, ha ti gimisek lennétek és egy szakmunkás iskolába járó fiú megkörnyékezne titeket?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 17:33
11/15 anonim válasza:
Az a poén, hogy a szakmunkásokat egyre inkább megbecsülik (megjegyzem teljesen jogosan). Az egy dolog, hogy valaki nem jól tanult/nem kompetens egy-egy tantárgyhoz, de a szakmunkás bizonyítvány is egyfajta megbecsüléssel jár, illetve járni fog!
Attól, hogy szakmunkás iskolába jársz, mi változik? Attól még lehetsz kulturált, művelt, tájékozott, udvarias, stb.
Szerintem nyugodtan.
12/15 anonim válasza:
Ha tetszik akkor ne az alapján dönts hogy milyen suliba jár.
13/15 anonim válasza:
Engem nem zavarna, de nem hiszem, hogy sok esélye lenne. Már egyetemre járok, és igenis észrevettem, hogy nem egyetemista srácokkal nem igazán van közös témám... Ez van. Persze ez csak az én tapasztalatom.
14/15 anonim válasza:
én gimnazista vagyok, a barátom most végezte el az okj-s szakmáját... nagyon nem érdekel, hogy milyen suliba jár/járt a srác, amíg szeretem, és tudok vele beszélgetni :))
15/15 anonim válasza:
Gimis voltam, amikor összejöttem a barátommal, aki szakmunkásképzőbe járt. Azóta már az élettársam, és neki van munkája évek óta, amiért elég jó fizetést kap, én meg nem találok már egy éve... Szóval nem minden az iskola. Ugyanúgy ellehet vele beszélgetni, mint bárki mással, sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!