Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna, ha ti gimisek lennétek és egy szakmunkás iskolába járó fiú megkörnyékezne titeket?
Sosem ez volt a döntő. Sőt a pasijaim nagy része szakmunkásba járt. Aki alapjában véve tájékozott és értelmes, ha mindenről el tudunk beszélgetni, akkor nem számít a végzettsége. Viszont sajnos a szakmunkásképzős pasik jó része nem olyan. :S Nagyon sok buta fiúval találkoztam, akik sz*rtak a világra és minden h*lyeségbe belekeveredtek még idősebb fejjel is. Olyanra nincs szükségem.
Őszintén szólva... idén kezdem az egyetemet, egy kicsit azért jobban vonzanak az egyetemista fiúk. :S
Mindenkinek valahol igaza van!
Én speciel szakmunkás vagyok!
Értelmesen el lehet velem beszélni mindenről!
Rengeteg seg.hülye,paraszt van ez tény!De ez olyan általánosítás mint az,hogy ebben a városba mindenki bun.kó abban meg annyira!Hülyék mindenhol vannak el kell fogadni!
Ismerkedjetek meg aztán ha úgy látod,hogy megbízható akkor miért ne!
Köszönöm,hogy lenézed a szakmunkásokat!:(
Engem szerintem nem, bár nem ismerek ilyen fiút. De amúgy az egy dolog, hogy nem szeret tanulni, mert más dologban lehet, hogy okos.
Most viszont az ami zavar egy kicsit, hogy tetszik valaki akit most vettek fel az egy egyik legjobb egyetemre (ott volt a legmagasabb a ponthatár) viszont én csak OKJ-ra járok. Nem tudom őt ez zavarná-e. Mert mégis ő egyetemista lesz, én meg csak egy felsőfokú szakmát csinálok...
Hát én mikor koleszos voltam a gimnáziumi éveim alatt, közös kollégiumot használtunk a szakmunkásokkal.Olyan volt a légkör mint egy börtönben. A szakmunkások képesek voltak tömegverekedéseket kirobbantani pár szál cigi miatt.Röpködtek a székek és a partfisnyelek is fogyóeszközök voltak.A nevelőtanárok ügy voltak vele hogy amíg nem kell mentőt hívni addig nem folynak bele ezekbe az ugymond belső ügyekbe.Egyik szobatársamnak a karját törték-neccesnek vélték de úgy voltak azzal is hogy ez még belefér...
Lányok ha valaki a bugyitokba akar jutni nem biztos hogy úgy közelít mint egy duvad állat,nyilván bókol meg udvarol és a szebbik arcát mutatja de ha hosszabb távra terveztek vele azért világítsátok át rendesen.
Mindenki az elején a szebbik arcát mutatja,de mihelyst eltelik egy kis idő,kibújik a kisördög!Na ezt kell kivárni!
Én is koedukált koleszban voltam,ott a lányokkal nem volt nagy téma!Max 1-2-vel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!