Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom Budapestre akar költözni. Mit gondoltok?
Sopronban lakunk és nemsokára mindketten végzünk az egyetemmel (22 évesek vagyunk, 2,5 éve együtt). Ő elhatározta, hogy fel akar költözni, mert már nem tartja elég izgalmasnak az itteni életet+hiányolja a jó munkahetőségeket (amit természetesen megértek).
Ugyanakkor nekem már fix, a utánanézve a pesti átlagnál is jobban fizető állásom, illetve lakásom lesz itt, amikor végzek, tehát minden adott az itteni élethez. Néztem neki itt állásokat és akadna bőven, de nyilván nem annyi fizuért, mint Pesten.
Emiatt ő felmenne és hitelt szeretne felvenni ottani lakásra.
Hiába mondom neki, hogy nem éri meg és itt kb. csak az én fizetésemből is jól megélnénk, nem kéne neki sokat keresni, erre a fejemhez vágja, hogy itt unalmas és hogy miért nem támogatom az álmait.
Abban bízok, hogy talán, majd meggondolja magát. De már hónapok óta egyre jobban emészt ez a dolog:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!