Minek akar mindenki Budapestre költözni?
Figyelt kérdés
Mert marhára nem éri meg. Mire jó az hogy keresel 100 ezret vagy még annyit se, kifizeted az albérletet és számolnod kell hogy kijöjjél, ezek mellett meg a családod is messze van. Egyeseknek ez miért éri meg? Én biztos nem mennék ezért oda, főleg, ha nincs is ott senkim.2016. jan. 3. 11:24
1/31 anonim válasza:
Én el akarok innen költözni, a falu sokkal jobb hely. Mint ez a városszéli gettó panel nyomornegyed.
2/31 A kérdező kommentje:
hát ja. Kőbányán laksz? (onnan menekülnék sírva)
2016. jan. 3. 11:33
3/31 anonim válasza:
Kőbányán még a nap is szépen süt gyerekek! Hátrébb az agarakkal! :D
4/31 anonim válasza:
újpest mellett a zöld részen egész okés
5/31 A kérdező kommentje:
pedig egy veszélyes hely
2016. jan. 3. 11:40
6/31 A kérdező kommentje:
mármint Kőbánya
2016. jan. 3. 11:40
7/31 anonim válasza:
Ki az a mindenki? Rettentő sok embert ismerek aki pénzért se menne. És olyanokat is ismerek (nem keveset) akik mennének onnan. Vagy már eljöttek. Persze mindig lesz egy réteg aki vidéken nem találja a számítását így Budapesten "próbál szerencsét". Egy lehetőség, kipróbálják sokan milyen az élet a fővárosban...
8/31 anonim válasza:
2: Igen, pont Kőbányán lakok, sírva menekülök is. :D Amint lesz lehetőség nem érdekel ha egy lakókocsiba is de biztos hogy lemegyek vidékre ahol nincsenek ilyen alávaló gonosz emberek.
1. voltam.
9/31 A kérdező kommentje:
hogy ráéreztem hol laksz, hát nem irigyellek.
30 ezres városban lakom, de itt sem jobbak az emberek, sőt talán rosszabbak. (laktam pesten is)
2016. jan. 3. 12:07
10/31 anonim válasza:
Vidéken is vannak gonosz emberek. Sajnos azok mindenhol megtalálhatóak. Ha leköltöztök vidékre, nagyon nézzétek meg, hogy számotokra megfelelő várost találjatok. Vidéken sincs kolbászból a kerítés. Olyan várost nézzetek, ahol van munkalehetőség, és viszonylag nagyobb, hogy a szükséges dolgok elérhetőek legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!