Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Baj ha valaki nem akar Budapes...

Baj ha valaki nem akar Budapestre menni dolgozni?

Figyelt kérdés
Barmelyik masik varosba szivesen megyek az egesz orszag teruleten, de oda nem.

2016. nov. 10. 07:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj? Oda menj, ahol találsz munkát.
2016. nov. 10. 07:27
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több ismerősöm ment az utóbbi időben pár év pesti munka után vissza kisebb vidéki városokba.

Azt viszont látnod kell, hogy bizonyos szakmákkal sokkal nehezebb elhelyezkedni, és a fizetések is másként alakulnak.

Egyébkét pedig éltél valaha Bp-en? Szóval ez csak ilyen zsigeri utálat az ismeretlenre, vagy komoly okod van?

2016. nov. 10. 07:38
 3/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem baj, de hogy ott könnyebb munkát találni, az szerintem biztos. Valamit valamiért.
2016. nov. 10. 07:51
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista vagyok, koliban lakom, legalább a szint fele visszaköltözne a szülőfalujába/városába, csak tanulni jött el, vagy vidéki városba menne dolgozni. Én személy szerint nagyon szeretem Budapestet, de megértem őket, és téged is, néha herótom van a rengeteg emberből, a folyamatos lökdösődésből, zsúfoltságból...

Ki szerint lenne ez baj egyébként?

2016. nov. 10. 08:51
 5/20 anonim ***** válasza:
Igen, nagy baj. Ásd a sírodat! :D
2016. nov. 10. 09:03
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy találsz munkát, akkor miért lenne baj?
2016. nov. 10. 10:37
 7/20 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem gond, legalább ennyivel több esélyük lesz a helyieknek, akik amiatt találnak nehezen, mert sokan ide akarnak jönni...
2016. nov. 10. 11:22
 8/20 A kérdező kommentje:
#7: Nyugodj meg 7-es, a munkaadók úgyis a helyi lakosokat preferálják! Van 4 közgazdász jelölt, 3 budapesti és 1 nyíregyházi. Na kit fognak felvenni?
2016. nov. 10. 11:27
 9/20 anonim ***** válasza:
56%
Hát, én budapestiként kiszorultam Budapestről. Akik olyan helyről jönnek Budapestre, ahol alacsonyabb bértől is meg lehet élni, és nem ismerik a budapesti viszonyokat, lenyomják a béreket, én tudom, hogy mennyiből lehet megélni, és annyit egyre kevésbé akarnak fizetni a cégek. Most már 4 éve nem Budapesten dolgozom, mennék vissza több okból is, és ezt tapasztalom. A kiadásaimon meg nem tudok tovább csökkenteni, és nem többszázezres fizetésekről beszélek.
2016. nov. 10. 12:09
 10/20 anonim ***** válasza:
bérből (bocs, elírás)
2016. nov. 10. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!