Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés
A barátnőm feneke kezd megkocsonyásodni. Mikor megismerkedtünk, akkor feszes volt neki, szép popsija volt nagyon, kívántam. Ahogy telik az idő, úgy zsírosodik, narancsbőrösödik, meg eléggé lötyög is, ami zavar. Számomra fontos a megjelenés, hogy fel tudjam vállalni a másikat anélkül, hogy szégyenkeznem kellene. Most szégyent érzek. Zavar, ha menni kell vele valahova is. Mondjam neki?

2020. ápr. 26. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kérdező! Esetleg a mai fiataloknál ez a divat!

Van kibaxott kövér barátnőm, mert jó fej stb, meg van 20 kilós meg van ilyen olyan. Lehet akkor skizo vaok, de nem azért lesz, kedves, őszinte, megbízható, lehet rá bármikor számítani mert " jól néz ki" Amiket én sorolok belső dolgok. Te csak olyanok közé akarsz tartozni akik jól néznek ki. Na de lehet h a te haverjaid épp a páwa gyerekek össz 20 kilóval... Na az csudi jó ám!

2020. ápr. 27. 15:20
 12/17 A kérdező kommentje:
20 kilózol itt összevissza, aztán te mondod a másikra, hogy milyen felületes. :D Egyébként egészségesebb dolog vékonyabbnak lenni, mint kövérnek.
2020. ápr. 27. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Arrol nem fogok értekezni,hogy a belső tulajdonságok fontosabbak e,vagy a külső.És hogy mi a helyes,és mit kell szeretned.Ezt senki se mondhatja meg neked,mivel saját belátásodra van bízva,és jogod van hozzá,hogy saját nézeteid legyenek.És vitát se nyitnék róla,hogy kinek van igaza.Hanem arra válaszolok,ami a kérdés volt.

Először is,ugye nem úgy lett az a popsi zsiros,hogy felébredtetek egyik reggel..és hoppá!!Ugye?

A testet karban kell tartani.Nem csak fogat kell mosni ,hajat festeni,körmöt festeni,bajuszt nyírni.

Az ápoltság nem ebben merül ki.

Az csak általános hibás közfelfogás,hogy az ápoltsághoz nem tartozik hozzá a jó fizikális állapot.Az izmok edzettsége,az állóképesség,az inak rugalmassága stb.

Vannak szerveink,amik nem látszanak.Ennek ellenére azok is igénylik az ápoltságot,még akkor is,ha itt egyeseknek ez valamiféle meghökkentő dolognak számít.

Nagyon szomorú,hogy a mai világban a különféle mű dolgok már többet számítanak,mint ami természetes ,egészséges.

Nem kell szakítani,hanem mint már előttem is irták,meg kell szerettetni a mozgást,a szabadidősportokat,a természetben való aktív programokat,sziklamászást,túrázást...stb

Ezek a közös programok örömmel töltik majd el,és az a popsi is visszanyeri eredeti formáját!

2020. ápr. 30. 11:39
 14/17 anonim ***** válasza:

20 kilózok igen ;)

Tudod hiába az egészséges életmód ha valaki beteg és hízott! Csak remélem te is fogsz de bele is nyomorodsz ;) hasonló jókat csak, mint te nekem.;)

Valóban nem egyik napról a másikra lett nagy a bulkesz ;).

2020. ápr. 30. 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

+ mellesleg ha szégyenled a saját párod akkor meg szakíts vele ez a legkorrektebb amit VELE tehetsz és nem magad miatt...

Te csak keresel vkit aki jól mutat dísznek melletted ;)

2020. ápr. 30. 17:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Anorexia se épp egészséges dolog. Mint írtam is van ilyen meg olyan. Érezze jól magát és egymás társaságát BARÁTOK közt így szokás ;) kapcsolatban se ártana
2020. ápr. 30. 17:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Jól van, nem kell ennyit erőlködni. Egyébként nem kívántam rosszat neked, nem tudom, honnan veszed.
2020. ápr. 30. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!