Hogyan szakítsak vele ha azzal tönkreteszem az életét?
Tisztelet illeti meg azt, aki kitart párja mellett - ha gyógyíthatatlan beteg lett.
Itt most nem ez áll fenn. Párod elkényelmesedett, pancsikál a langyos vízben.
Megszünni látja jó sorát -amiben valszeg neki is tevékeny része van (mármint a megszünésnek!)-a legaljasabb módszerrel él: zsarolni kezd.
Ha engedsz a zsarolásnak, egyre többet-és-többet akar, mindaddig, míg ő nem akar leváltani téged.
Ha engedsz a zsarolásnak, magadat teszed tönkre, mint anyagilag (elmaradt külföldi munka), mint érzelmileg (kiégsz), mint pedig mentálisan.
Aki igazán szeret, inkább feláldozza magát, de nem zsarolással bírja rá bármire is 'szerelmét'.
.
"ha miattam valami baja lesz"
Miért miattad? Ő mindent megtett kapcsolatotok jó minősége érdekében?
Öngyilkossággal fenyegetőzni alávalóság. Éppen ezért gondolj arra, bármilyen jól hangzik is egyesek szerint az 'exem', továbbra már csak egy idegen lesz számodra a sok közül.
.
Döntened neked kell.
Ha szakítasz, nézz rá úgy, mint egy volt ismerősre.
Ha nem szakítasz, idegiled teszed tönkre magad, akkor viszont kijelent(het)i: neki elmebajos, dilinós csaj nem kell.
Nagyon köszönöm a válaszokat és elnézést, hogy ideírtam a párkapcsolati témakör helyett! Sokban megerősítenek a válaszok, elsősorban abban hogy merjek így is lépni.
Sokszor beszéltünk arról, hogyan javítanánk a kapcsolatunkon aminek ő eleget is tett, kivéve azt hogy csak engem lát minden cső végén. Ezt pedig ő kérte hogy értsem meg, hogy ő így szeret és a szerelem az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!