Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan szakítsak vele ha...

Hogyan szakítsak vele ha azzal tönkreteszem az életét?

Figyelt kérdés
Párommal másfél éve vagyunk együtt. Már többször megpróbáltam szakítani de mindig féltettem, megsajnáltam, öngyilkossággal fenyegetőzött és ezért belementem hitegetésekbe is. Sokszor barátai hívtak fel amikor veszekedtünk, hogy nagy baj van, beszéljek vele mert ennyire kikészülve még sohasem látták mint mióta engem ismer. Ő tényleg nagyon rám alapozta az életét. Elköltözött hozzám közelebbi helyre, nagyobb lakást vett ki hogy majd hozzáköltözzek stb. Kértem rá, hogy ne csinálja ezt, ne lépjen meg ilyen döntéseket de végül mindig addig addig beszélt és tervezett hogy már tényleg nem volt visszaút és egy csomó mindenbe belementem ami megváltoztatta az életét. Most eljutottam arra a pontra, hogy tényleg kiszeretnék szállni ebből a párkapcsolatból és külföldre költözni munkavállalás miatt. Mostanában mélyponton volt ezért egyszer sem mertem még egy lapáttal rátenni. Az idő viszont sürget és ki vagyok készülve már én is. Iszonyúan féltem őt, ha miattam valami baja lesz arra érzem hogy én is rámegyek. Tudom, ellentmondásosan hangzik: ha szeretem akkor miért hagyom el. Mert megijeszt az, hogy neki én vagyok az élete,úgy érzem le vagyok itthon fojtva sok tekintetben és külföldre vágyom. Ő viszont folyamatosan velem tervez de ez nem fog működni. ÁÁÁÁ fogalmam sincs mit mondhatnék neki

2018. jan. 8. 13:57
1 2
 11/11 anonim válasza:

Láttam már ehhez hasonló kapcsolatot, mikor a fiú ugyan ilyenekkel fenyegetőzött stb. Ott is nagyon sokat aggódott a lány, hogy mi lesz ha szakít, mert a srác kinyírja magát meg minden. Aztán végül mégis szakítottak és lám a srác azóta már más nővel van és még mindig él :D

Ha nem érzed jól magad a kapcsolatban, akkor lépj ki belőle, ennyi az egész. Az,hogy utána mi történik már nem a te dolgod. Tudom ez kicsit nyersen hangzik, de röviden ennyit tudok tanácsolni.

2018. jan. 9. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!