Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítsak vele vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy barátom már több mint másfél éve eddig nagyon szép és jó volt minden de az utóbbi 3 hónapban rengeteget veszekszünk és már amikor találkozunk az sem ugyanolyan (azt kell tudni hogy egymástól 30kmre lakunk és hetente egyszer, szombaton találkozunk) már volt olyan hogy ugyanide lyukadtunk ki de mindig úgy vagyunk vele hogy szeretjük egymást és nem tudjuk mit kezdenénk a másik nélkül. Ő ugyanígy érez. Valamikor tényleg nagyon jó az a heti 1 együtt töltött nap és már amikor aznap elválunk akkor nagyon hiányzik a másik de van amikor nagyon rossz az egész veszekszünk tényleg mindenen vagy unalmas mert nem tudjuk mit csináljunk..éppen ezért ilyen nehéz ez.

Már sokszor beszéltünk arról hogy változtatunk de sosem találunk konkrét dolgot amin így lehetne.

Aki volt már hasonló cipőben vagy tudna segíteni kicsit azt nagyon megköszönném.18l

2020. febr. 16. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azon akadt meg a szemem, hogy umalmas...minden percét kiélvezném annak a heti 1 napnak, amíg együtt vagyunk. Még ha csak fekszünk is egymás mellett, azt is élvezném. Ha veszekedtek is, ki kell békülni, meg kell oldani együtt a problémákat, beszélni kell róla.
2020. febr. 16. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha heti egy napban is képesek vagytok veszekedni meg unatkozni, akkor szerintem nem sok jövője van ennek a kapcsolatnak.
2020. febr. 16. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom hogy nem sok értelme van ha màr az a heti 1 nap is szenvedés.
2020. febr. 16. 22:02
 4/6 longlife ***** válasza:
100%
Az idő múlásával megoldódik ez a kétely.Csak azt fogod bánni hogy nem te hoztad meg a döntést most hanem vártál hogy az idő múlásával megoldódik a mostani kételyed.
2020. febr. 16. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerlemeseek vagytok, csak nem akartok egyedül lenni. Ennyi a nagy titok.
2020. febr. 17. 04:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha már ezen gondolkodsz és idegenektől várod a választ, ahelyett, hogy vele beszéld meg mi lenne a legjobb döntés régen rossz..22L
2020. febr. 17. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!