Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire értelmes dolog az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értelmes dolog az, hogy ha valaki 30 feletti jó nőt akar, akkor ahhoz pénz kell?

Figyelt kérdés

Minden nő arra hivatkozik, hogy ők azért nem néznek ki úgy 30 körül, mint Sarka Kata, mert dolgoznak, nincs idejük semmire stb.

És végülis igaz. Ha valaki jó csajt akar, akkor etetni-itatni kell egészséges ételekkel, fizetni kell a kondibérletét, fodrászát, venni neki ruhákat stb.

Katának ezekre van ideje, pénze, az átlag nőnek nincs.

Másik megoldás, hogy alapból gazdag csajt fog az ember, de az most egy más téma, maradjunk az átlag nőnél.

Tehát egy jó 30 feletti csajhoz, pénz kell.

De vajon megéri ez, amikor az ember úgyis továbblép? Lehet egyszerűbb luxusprostihoz menni, nem? Ott is fizetsz, csak összességében kevesebbet.

Most akkor mi van?

2020. ápr. 25. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Már a kérdést sem értem. 30 vagyok, szingli, közel sem gazdag, de megoldom magamnak a termet, az egészséges kajákat, normálisan öltözködöm. Miért kellene ehhez egy pasi pénze?! Ha össze is jönnék valakivel, akkor is ugyanígy megtudnám oldani a saját keresetemből, isten ments hogy eltartott nő legyek.

Mondjuk mindezt leszámítva, én azért sem nézek ki úgy mint Sarka Kata, mert először is nincsenek felesleges millióim plasztikára, plusz nem is szeretnék úgy kinézni, mert szerintem ő a soványságával már átesett a ló túloldalára. 🤷🏼‍♀️

2020. ápr. 25. 19:41
 12/13 anonim ***** válasza:
81%

"Ha valaki jó csajt akar...."

Bocsika, de a nők nélküled is tudnak enni, fodrászhoz járni és kondi bérletet venni.

2020. ápr. 25. 20:28
 13/13 anonim ***** válasza:
58%

A 20 évesnek is meg kell venned a szép (általában elég drága) ruhákat meg neki kell kaját venned. Lehet, h nem az egészséges kaja lesz a középpontban, de a kajarendelest tolnod kell mellettük is, mert főzni nem fog az fix :D

Fodrászt, kozmetikust, pillast, intimgyantast stb is fizetned kell neki.

Na és akkor ott vannak az egyéb igények: menő kocsi, külföldi utak repcsivel hogy jó fotók menjenek az instara.

De azért good luck, én szorítok neked 😘

2020. ápr. 25. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!