Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek értelmes dolog járni egy olyan lánnyal aki míndenkivel szexelne ha lehet? Gondolom értitek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 18:01
1/10 anonim válasza:
Ribanccal 1-2 menet erejéig érdemes járni.
2/10 anonim válasza:
legyen egy egy éjszakás kaland majd lesz jobb csajod
3/10 A kérdező kommentje:
xD köszi a válaszokat, ha valakinek van még valami gondolata írhat nyugodtan akkor is ha nem ért egyet..
2013. jún. 10. 18:05
4/10 Hanariko válasza:
ha nem bánod, hogy a szokásosnál nagyobb az esélye a megcsalásnak...
5/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sookal nagyobb, de én amúgy sem szeretem csak a szex élvezés miatt meg-e éri?
2013. jún. 10. 18:07
6/10 Csonti95 xD válasza:
Állítólag qrvákból lesz a legjobb feleség...
Először is cáfolom ezt a mondást.
Szerintem nem éri meg egy ilyen lánnyal járni. Nincsenek érzései, minden srácban meglátja az "igazit", mindenkivel le fog feküdni aki egyszer szépen néz és szeretné is.. felejtsd el, haver
7/10 anonim válasza:
Egyszer mindenki megtalálja azt, aki miatt érdemes megkomolyodni. Te tudod, hogy meg tudsz-e ennek tudatában bízni benne.
8/10 anonim válasza:
A véleményem az, hogy menj el vele egy-egy kufircolásra, de többet ne adj bele, mert úgy is tudod, hogy valószínűleg te húzod a rövidebbet, azaz előbb vagy utóbb pofára esel.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,, még sok választ meghallgatnák (néznék) xD ha írtok...
2013. jún. 11. 18:48
10/10 anonim válasza:
Nőként én nem pontosan értem, h. mire gondolsz (mert ilyen nincs - szerintem).
A Te nézőpontod szerint ki az, aki 'mindenkivel szexelne'?
Úgy gondolod, h. nimfomán, v. hamar lefekszik azzal, akivel összejött v. részegen/betépve szexel fűvel-fával, v. mert már 5 embernél többen jártak az ágyában (most csak mondtam egy számot).
Jó tanács egy életre: szeresd a nőket, nem (csak) használd! Ergo ha nem akarsz tőle semmi komolyat/ tartósat, ürítésre se használd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!