Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mondjam meg neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mondjam meg neki? Vagy hagyjak kis idöt

Figyelt kérdés

2 hétig együtt voltunk párommal. Rengeteget segitettem neki munkában is anyagilag is stb.

Most 2 napja sokat dolgozik ( más munka ide nem mehetek vele). Fel se hívott. Ma írtam neki mondta dolgozik alig aludt kicsit hagyjam öt.

Egyik ismerös mondta hogy tegnap hívta öt délutan hogy mot csináll. Gondolkodtam fejéhez vágom hogy öt tudta hívni. Engem nem. Tudom

Dolgozik. De 1- 2 perc csak akad legalabb egy sms- re nem?

2020. ápr. 25. 18:10
 1/9 jacint1988 válasza:
100%
Hagyjál mar neki levegőt! Várd meg,hogy ő keressen!
2020. ápr. 25. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne nyüzsögjél.
2020. ápr. 25. 18:16
 3/9 A kérdező kommentje:
2 hétig egyébkén folyton együtt voltunk. Második nap ma van hogy dolgozik éjjel is.
2020. ápr. 25. 18:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Írta aludt kicsit délután épp kàvét iszik és folytatja. Fáradt. Hogy hagyjam kicsit. Én persze megsértödtem
2020. ápr. 25. 18:17
 5/9 jacint1988 válasza:
100%
Ha állandóan rajta vagy és nyomozol utána rad fog unni! Legyen tartásod és más elfoglaltságod! Keresni fog, ha lesz ideje és hiányzol neki! Ha egy hétig nem jelentkezne, akkor meg ne is jelentkezzen!
2020. ápr. 25. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Mármint két hete vagytok pár?
2020. ápr. 25. 18:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Neeem. 2 éve. Nem élünk együtt. De az elmúLt 2 hétben folyton együtt voltunk.
2020. ápr. 25. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok vagy neki! Vegyél vissza! De ha azt akarod hogy elhagyjon, akkor folytasd ezt és ajánlom figyelmedbe a hogy veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt filmet
2020. ápr. 25. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már a kérdezőt. Olyan nincs, hogy valakinek nincs 2 perce üzit írni, akár a budin ülve. Vagy a reggeli kávénál. Vagy az esti fekvésnél.
2020. ápr. 25. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!