Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak, hogy legyen "finomabb" szex közben?
Próbáltam már célozni rá,de úgy néz ki,hogy kerek-perec ki kell mondanom. Nagyon nem szeretném,hogy megsértődjen. Viszont rendszeresen vannak rajtam zöld foltok,és fájdalmat okoz. Nagyon durva,hogy mondhatnám el neki szépen?
24l
Kedves XY (itt a barátod neve jön) már a gyaki egész népe tudja, hogy nem vagy elég finom szex közben! Akarod, hogy a nevedet is megtudják?
:D
Hát, mit mondjak, eléggé gyenge jellemű ember lehetsz, ha már ennek elmondásával is gondjaid vannak.
Ez pedig csak a jéghegy csúcsa, merr szerintem komolyabb dolgokban is ugyanilyen gyáva lehetsz.
Nem utalgatni kell, meg célozni rá, hanem mikor fáj, szólni, ott és akkor. Pl. "Csináld óvatosabban, mert ez kellemetlen". Ha ezen megsértődik, kit érdekel. Az nem zavarja, hogy foltokat okoz? Hihetetlen, hogy sok nő még mindig ott tart, hogy inkább elviseli a fájdalmat, mert mi lesz, ha a esetleg megsérti a férfi egóját. Ő okoz sérülést neked, nem te neki!
N
Megfogadhatod ugyan a jószándékú tanácsokat, hogy beszéld meg vele, de fogadni merek veled, hogy aligha fogad szót. Abba a csoportba tartozik, aki szex közben önző, csak a maga jó érzéseit követi, azokat akarja kielégíteni és ennek elérése érdekében fittyet hány a másikra.
SZAKÍTS!
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!