Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátomnak, hogy legyen "finomabb" szex közben?

Figyelt kérdés

Próbáltam már célozni rá,de úgy néz ki,hogy kerek-perec ki kell mondanom. Nagyon nem szeretném,hogy megsértődjen. Viszont rendszeresen vannak rajtam zöld foltok,és fájdalmat okoz. Nagyon durva,hogy mondhatnám el neki szépen?

24l

2020. febr. 28. 19:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves XY (itt a barátod neve jön) már a gyaki egész népe tudja, hogy nem vagy elég finom szex közben! Akarod, hogy a nevedet is megtudják?

:D

2020. febr. 28. 19:27
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
Ha neked állat kellett, nem egy finomlelkű úriember, akkor viseld a következményeit.
2020. febr. 28. 19:28
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Mutasd meg neki a foltokat!
2020. febr. 28. 19:28
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem hogy ilyet miért nem lehet szex közben elmondani. Én is rá szoktam szólni a barátomra hogy "óvatosabban", vagy "lassabban", stb.
2020. febr. 28. 19:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, mit mondjak, eléggé gyenge jellemű ember lehetsz, ha már ennek elmondásával is gondjaid vannak.

Ez pedig csak a jéghegy csúcsa, merr szerintem komolyabb dolgokban is ugyanilyen gyáva lehetsz.

2020. febr. 28. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:
98%

Nem utalgatni kell, meg célozni rá, hanem mikor fáj, szólni, ott és akkor. Pl. "Csináld óvatosabban, mert ez kellemetlen". Ha ezen megsértődik, kit érdekel. Az nem zavarja, hogy foltokat okoz? Hihetetlen, hogy sok nő még mindig ott tart, hogy inkább elviseli a fájdalmat, mert mi lesz, ha a esetleg megsérti a férfi egóját. Ő okoz sérülést neked, nem te neki!

N

2020. febr. 28. 19:32
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Emlékezz vissza a nagyi főztjére, ugye milyen FINOM volt? Na te is ilyen legyél szex közben!!!
2020. febr. 28. 19:33
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Csak vigyázz, nehogy rozsdás szög kerüljön a szívedbe, ha már a karod csupa csupa folt.
2020. febr. 28. 19:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hihetetlen csak, hogy egy 24 éves elvileg felnőtt nő ezt nem tudja lekommunikálni a barátjával?
2020. febr. 28. 19:38
 10/14 anonim ***** válasza:
25%

Megfogadhatod ugyan a jószándékú tanácsokat, hogy beszéld meg vele, de fogadni merek veled, hogy aligha fogad szót. Abba a csoportba tartozik, aki szex közben önző, csak a maga jó érzéseit követi, azokat akarja kielégíteni és ennek elérése érdekében fittyet hány a másikra.

SZAKÍTS!

Ffi.

2020. febr. 28. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!