Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátomnak én vagyok az első, mennyi az esély rá, hogy én leszek az utolsó is?
Hosszú, bocsi, de remélem fogtok válaszolni :)
17 évesen jöttünk annó össze, azóta eltelt már majdnem 5 év. Neki nem volt előttem semmilyen "kontaktja" nőkkel, mindenben első vagyok neki. Nekem volt előtte 2-3 barátom, bár annyi idősen persze nem voltak olyan komoly kapcsolatok, mint vele (már nem voltam szűz, amikor összejöttünk, az egyik exemmel vesztettem el).
Nagyon jól passzolunk mindenben, bár sajnos még nem tudunk együtt élni, mert mindketten egyetemisták vagyunk, én pedig hogy hozzam a szintem, sajnos nem tudok dolgozni (eltartatni pedig nem szeretném magam vele). Ennek ellenére viszonylag sok időt tudunk együtt tölteni, heti többször egymásnál alszunk/találkozunk. Jól passzolunk, kiegészítjük egymást, a problémákat pedig meg tudjuk beszélni.
A kérdésem az lenne, hogy mennyi esélyünk van együtt maradni egész életünkben? Megcsalás/elhidegülés stb nélkül.. Persze, erre nem lehet így választ adni, de tapasztalataitok alapján hátha írtok valamit.. A fő aggodalmam az, hogy kizárólag velem szexelt, és ugyebár pasiból van, nem érzi-e majd később, hogy elpazarolta a fiatalságát.. A szex nagyon jó neki és nekem is, de azért na :D
Köszi minden választ :)
22/l és 22/f
Az én tapasztalatom azt mondja, Te hamarabb ott hagyod, mint Ő Téged! :)
Biztosra sosem lehet mondani, hisz nem tudni mit hoz a jövő!
Legyetek nagyon sokáig együtt és nagyon boldogok! :)
10 éve vagyok együtt a párommal. Nekem ő volt az első.
De nekem egyszer nem jutott eszembe, hogy megcsaljam, vagy hogy mással is kipróbáljam, mert szeretem, és tisztelem.
DE!! Én nő vagyok. Sajnos a férfiakban ott a vadászösztön, hogy na. mégis milyen lehet mással, milyen új dolgot tud mutatni, stb... Nem tudom megmondani, hogy működhet-e hosszútávon, de ha eddig együtt voltatok, és működött, miért ne működhetne továbbra is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!