Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak, hogy legyen "finomabb" szex közben?
Próbáltam már célozni rá,de úgy néz ki,hogy kerek-perec ki kell mondanom. Nagyon nem szeretném,hogy megsértődjen. Viszont rendszeresen vannak rajtam zöld foltok,és fájdalmat okoz. Nagyon durva,hogy mondhatnám el neki szépen?
24l
10: attól, hogy valaki hevesebb, keményebb szex közben, nem biztos, hogy önző is!!! Nőként én a vadabb, keményebb szexet szeretem (simàn jöhet kikötözés, hajhúzás, keményebb harapàsok, stb.), ennek ellenére nem érzem magam önzőnek, sőt!!!
Kérdező: beszélj vele közben, ahogy a többiek is írtàk. El tudom képzelnu azt is, hogy azt hiszi, ez neked jól esik. Viszont ha ezutàn sem vàltozik a dolog, akkor csak nem illetek össze simàn szexuàlisan.
Szerintem ugy ahogy a kerdest feltetted ide. “Legyszives legyel finomabb szex kozben, mert fajdalmat okozol”.
Nem celozgatni kell. Azt a pasik nem ertik.
En alapbol jobban szeretem a vadabb, szenvedelyes szexet, de nyilvan van egy hatar. Ha faj akkor még ott, abban a szituacioban szolok.
Normalis parom van es mivel szandekosan nem akar nekem rosszat, igy azonnal valtoztat ha valami nem jo.
El se tudom kepzelni, hogy te igy hogyan tudod elvezni a szexet... valoszinuleg sehogy.
Tisztelt 11. válaszoló!
Pár szavát idézem a kérdezőnek: "...rendszeresen vannak rajtam zöld foltok és fájdalmat okoz."
Ezt kellett volna kifejtened a kérdező felé, nem pedig a heves szexet leírni, amit élvezel.
Váljék egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!