Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is olyan mintha a munkát választaná helyettem?
A párom jóba van a főnökével, egymás szomszédságában laknak. Ünnepeket általában betartják, tehát olyankor nem kell melózni a bandának, de a páromnak mindig szól a főnök, hogy néhány órát segíthet neki ha akar az adott ünnepnapon, rendes órabérbe. (általában otthon csinalnak valamit ilyenkor)
Mindig csak a páromnak szól, gondolom azért mert ő van a legközelebb. Elég idegesítő már, hogy még unnepekkor se tudjuk együtt tölteni a napot... Jó nyilván nem lennék ott nála reggel 7-től este 10-ig, programunk meg amúgy sincs mostanság több ok miatt is, de akkoris.....
Mi akkor is?
Programozók nincs, hova menni nincs. Legalább dolgozik.
Ha ott se vagy, nincs program se, akkor miért nem mindegy, hogy mit csinál? Mármint hogy dolgozik-e pénzért vagy punnyad.
Mellesleg azt írtad, hogy akkor megy, ha akar, vagyis nem kötelező. A kérdés az, hogy amennyiben lenne fix programotok, akkor lemondaná-e a munka végett, vagy akkor azt az időt veled töltené?
A másik kérdés pedig, hogy mennyire van szüksége a pénzre? Ha nagyon kell, akkor egyértelmű, hogy megy dolgozni, amikor csak lehetősége adódik.
Nincs véletlenül viszonya a fönökével?
Mert ez így nekem kicsit gyanús.
Érdekes lenne, egy 54 éves, meg egy 29 éves pasas... 😂
#6, azt hiszed olyan nincs, nem is volt, nem is lesz?
Tévedsz.
Én nem gondolnék erre.
Annyira nem nagy tragédia a vasárnapi kirándulás a szombati helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!