Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom helyettem a haverjaival tölti a Valentin napot?
Azt mondta, hogy szerinte ez hülyeség, mi hagyjuk ki, amerikai szokás, maradjon is ott. Ne ünnepeljük, ne is vegyünk egymásnak semmit, ő úgy is szeret. Ma azért megleptem a kedvenc bonbonjával, ő persze nem vett nekem semmit. Most indult el a haverjaival az egyik sörözőbe.
K. rva rossz a hangulatom, még csak most jöttünk össze, azt hittem, ennél többet érek neki. 😞
Nem fog tetszeni a válaszom de szerintem túlreagálod ezt a helyzetet. A valentin nap szerintem (es sok más ember szerint is) baromság. Túl van értékelve, elanyagiasodott, valószínűsítem hogy az emberek 80-90%-nak fogalma sincs arról hogy honnan jön, mi a jelentősége stb.
Ráadásul előre közölte hogy őt ez nem érdekli, nem fontos a számára. Elég gyerekes dolog ezen ennyire kiakadni.
Nem szemelyeskedni akarod meg megbántani de ha ez ennyire összetör hogy egy ilyen manapság már kamuünnepet nem tart fontosnak akkor keress olyat aki ugyanolyan beállítottságú.
Most olvastam el a kommented.
Ez így még mindig kevés infó, de ezek alapján nem illetek össze.
Bros before hoes!
Tudja a dolgát, ha nem tetszik akkor meg hagyd ott, nem illetek össze azt csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!