Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napi utazás nem jókor?
Úgy alakult hogy véletlen megtudtam bnőm valentin napi utazást vett nekem 4napra.
A gond az hogy elég zűrös a február munka terén. Nem biztos h megoldható hogy el tudjak menni. Próbáltam neki jelezni -úgy mint aki semmit nem tud- h mit vett h a febr.nem igazán jó..Erre mondta h ő megkérdezte nov.végén h jó e az az időpont és akkor azt mondták h jó és ő nem fogja lemondani a meglepetésem.
Vannak gondok a kapcsolatunkkal de nem érti h nem igazán jó az az időpont..
És miért nem jó? A főnöknek muszáj játszani a csicskát? Vagy nálatok nincs 30 kivehető szabadnap egy évben?
Komolyan nem értem, mikor emberek a munka miatt hisztiznek, hogy nem érnek rá. Nálunk délután 6-kor mindenki feláll és megy haza, ha fene fenét eszik, akkor is. És ugyanez van a szabadnapokkal is. Én nem bírnám elviselni, hogy belepofázzanak a magánéletembe és szórakozzanak az időmmel. Ezt enyhébb formában közöltem akkor is, mikor ide felvettek. Szeretem a munkám, de amikor én kilépek innen, akkor a céges számom tulajdonképpen nem él és mindenki ott rohadjon meg vagy álljon fejre, ahol akar, én nem dolgozom egy percnél sem tovább.
Te vagy nem akarod, vagy csicska vagy. Ne viccelj már, pont hogy családi vállalkozásban jobban meg tudja az ember oldani ezeket.
Vicc, hogy már megint a bnőd a szr, amièrt nem èrti meg, hogy anyucika nem engedi el pici fiát pár napra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!