Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom helyettem a haverjaival tölti a Valentin napot?
Azt mondta, hogy szerinte ez hülyeség, mi hagyjuk ki, amerikai szokás, maradjon is ott. Ne ünnepeljük, ne is vegyünk egymásnak semmit, ő úgy is szeret. Ma azért megleptem a kedvenc bonbonjával, ő persze nem vett nekem semmit. Most indult el a haverjaival az egyik sörözőbe.
K. rva rossz a hangulatom, még csak most jöttünk össze, azt hittem, ennél többet érek neki. 😞
Itt azért ahogy olvasom gyorsan összeszaladt pár sérelem a mai bugyuta "ünnep" megtartásán felül.
Igazából annyit tudok mondani, hogy amatőr a gyerek. Tudhatná, hogy hiába nézi ő semmibe ezt a mű ünnepet, (ami igazából csak arra jó, hogy ebben a hónapban is megmozdítja a gazdaságot a wellness, csoki, virág, fehérnemű és egyebek vásárlásával) ha van egy nője. Kicsit jobban ismerné ezt a témát még így is venne valamit, mert ellenkező esetben ebből csak problémák lehetnek. És ugye tetézi azzal, hogy még el is megy a haverjaival. Nyirkos táp talaj ez ahhoz, hogy a nő berágjon.
Ha látványosan szenved amikor veled kell lenni mi a fenéért nincs annyi tartásod, hogy elhagyd??
Ezek alapján ez nem egy őszinte szerelem.
Itt nem a valentin nap a gond, hanem hogy nem vagy fontos neki.
Az ünnep az tényleg hülyeség, és nem is értem miért vettél neki bonbont amikor mondta H ő nem tartja. Lelki terror? Legyen min hisztizni?
"A valentin nap szerintem (es sok más ember szerint is) baromság. Túl van értékelve, elanyagiasodott, valószínűsítem hogy az emberek 80-90%-nak fogalma sincs arról hogy honnan jön, mi a jelentősége stb"
Minden évben ugyanez. 🙄 Unalmas ez a divat utálat már.
Ennyi erővel a Karácsony, Szilveszter, meg minden ilyen ünnep is csak a gonosz kapitalista világ műve... Istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!