Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlzás tölem?
#2-es, pont annak nincs agya, aki a jelenlegi helyzetben komolyabban érintkezni kezd egy kívülállóval!
Én 32 évesen azt mondom, hogy egyáltalán nem vagy gyerekes, személyes tanúja voltam egy ilyen dolognak, egy kolléganőm 11 és fél év után pont ezért dobta ki az élettársát, aki félrelépett! Mindketten a cégnél voltak, és a csaj realista, óvatos ebben a helyzetben, gondolom a srác meg már únta az érintések hiányát, ezért lépett félre egy másik kolléganővel! Míg a csaj a gyártócsarnok egyik felében dolgozott, addig az élettársa a csarnok másik végében, a gépek mögé bújva ölelkezett és csókolózott a másik kolléganővel, aki akkor kb. 8 hónapja volt már szingli. Persze a srác meg akarta tartani az élettársát, mert szerette, a másik kolléganővel pedig jólesett Neki a titkos románc, viszont aztán a csaj mindössze 1 hónap után megtudta a dolgot, és azt is, hogy addigra Ők ketten már háromszor le is feküdtek egymással, amikor éppen "valamilyen ürüggyel" egyikük sem ment be dolgozni!
Szóval előfordulhat szitu, hogy esetleg csak túlreagálod a dolgot, nem kizárt, de az sem, hogy mégis jogos lehet a félelmed! A tömegközlekedés valóban kockázatos, és ha Neked esetleg nincs jogsid/kocsid, de a családból, rokonságból valakinek van, aki ráadásul gyakran fent van éjjelente, akkor kérd meg, hogy vigyen el, és titokban figyeljétek meg a párodat, lehet hogy őrültségnek tűnik, de jobb ötletem nincs, és mégiscsak jobb ez, mint a bizonytalanság!
Ha esze van fèlrekúr. Idióta aki a pàrjàtól fél.
De sok hülye van ebben az orszàgban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!