Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is váljak ilyenné vagy mi?
Aranyos,hogy meg akarnál érte változni..és eléggé butaság is. Ha ő a gördeszkásokra bukik,nem tudsz mit tenni ellene.
Keress egy másik lányt.=) Bár megértem,hogy most nem akarnál csajozni..azért remélem találsz vkit.
(És már nem azért,de nem tudom nem megjegyezni,hogy elég rossz a helyesírásod :D)
L.15
1. Mi a f@szom az a vans?! Megint egy új buzeráns irányzat?
2. A csőgatya csak ízlésficamos csajoknak és buznyákoknak való!
3. A punci eléggé sekélyes hja külsőségekre bukik. Húzzál deszkás gatyát, döngesd meg aztán dobd és közöld vele hogy lelkileg sivár és elgondolkodhat rajta hogy mi alapján választ legközelebb!
Keress egy normális lányt!
1.Vans-->cipőmárka (Drágább cucc )
2.Mindenkinek más az ízlése...-.-'
3.A kérdező fiú sztem nem arra vágyott/vágyik,hogy lefektesse a csajt...Nem mindenki olyan.És nem is biztos,hogy a csaj egy r_banc.
4.Te egy igaz tahó állat lehetsz,abból amiket írtál,ezt veszem ki.
:)
Előző,L.15 :P
01:32 nagyon nem...:D
Nem lehet zsánere a csajnak v mi?-.-'
És nem ízlésficam,ha vkinek a deszkások vagy a bmx-esek jönnek be..:S Egyszerűen mindenki más..de úgy látszik,nem fogod fel:D
L.15
tegnap 00:12
Én vagyok a tahó. Attól hogy a csaj megfektethető egyáltalán nem ribanc!!! Viszont, ha lelkileg ennyire sekélyes és nem nézi az emberi értékeket, csak azt hogy ki mit hord, akkor megérdemli hogy kihasználják!
A csőgatya, (ami nem is igazán cső hiszen szűkül!) tepsisegget csinál kiemeli a satnya lábakat és a széles, alaktalan csípőt! Na persze az ostoba divatmajom kis csajoknak ez jön be mert ez a menő a tévé szerint! A nőiesség és a nőies formák ilyenmód való durva torzítása és elbénásítása, minden csak nem jól kinéző!!! Aki tölcsérgatyát hord (nálatok ez a csőgatya) annak nincs jó ízlése!
Ez nem arról szól hogy mindenkinek más az ízlése, hanem arról hogy az embert kell látni, és nem a ruhát!Márpedig ha ez alapján zárja ki valaki a kapcsolatot egy másik valakivel, az lelkileg nagy fejletlenségre utal és megérdemel egy jó kis leckét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!