Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a barátnőm felvenni azt a melltartót, amelyet ajándékba adtam neki?
A melltartóban van egy fém merevítő.
Ha a melltartó nem a testedre illeszkedik, nem jó a mérete, az a fém úgy nyom mint a qvaélet. Először csak kényelmetlen, egy idő után szabályosan fáj.
Egyáltalán miért kérsz tanácsot itt bárkitōl is a beteges hülyeségeid ügyében?
Beszéljétek meg egymás közt az ilyen elfajzott baromságaitokat, úgy látom itt senki mást nem érdekel rajtatok kívül..
A kérdés csak puszta provokáció...
Nem csak az gáz, hogy felnőtt meglett férfi létedre egy álom képbe vagy szerelmes és azzal van kiposzterozva a szobád, de még azt is elvárod, hogy a barátnőd olyan legyen mint ő, tehát nem felel meg neked mint nő, és olyanná akarod formálni, és gondolom a posztereire vered... De meg még anya komplexusos is vagy...Ez full full gáz és nem értem az ilyeneknek hogy lehet nőjük...
Konkrétan te egy kripta szökevényért vagy úgy oda... Egyébként rettenetes ronda az a múmia. Nem tudom te mit látsz benne... Nőlj fel kisfiú!
Az utolsó hülyeséget írt. Dolly még most is gyönyörű. Álomszép mellei vannak! Ha meggyömöszkélhetném azokat a csodás melleket, úúúúúúúúúúúúúúúúúú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!