Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat ennyi lemondással?
A párom jóval szerényebb körülmények között élt/él mint én.
Amikor megismerkedtünk azt mondta jól áll anyagilag, de mint kiderült ez mindkettőnknek mást jelentett. Szeretem, viszont érzem hogy egyre nehezebben bírom a sok lemondást az ő anyagi helyzete miatt.
Korábban havonta mentem wellnessre, külföldre, michelin csillagos helyeken ettem, kimentem Bécsbe ebédelni, stb. Ő ezeket nem engedheti meg magának, és ez idő alatt még nem is utaztunk külföldre (együtt).
Eleinte úgy voltam vele hogy fontos a szerelem, nem esik nehezemre lemondani pár dologról, de még egy kicsit átlag felettibb étterembe se nagyon tudunk elmenni. Például a születésnapján elvittem a Gresham Palotába süteményezni, és a végén megjegyezte hogy ő azért nem jár ilyen helyekre, mert egy kisebb vagyonba kerül. (17ezer volt szervízdíjjal a számla). Egyre jobban bánt és látom hogy neki is rossz, hogy nekem volt egy életstílusom és miatta ennyi mindenről le kellett mondanom.
A volt párommal masszőr járt hozzánk hetente-kéthetente, nekem ez kényeztetés volt, de most ezt az alkalmankénti 12.000 ft-ot sem tudná(nk) megengedni.
Tudom hogy ha lenne közös jövőnk ő a szerelmén kívül nem tudna mást adni. Elég ez?
Nincs senki magasabb szinten attól hogy drága helyekre jár.
Ezek nem luxus dolgok, hanem a mindennapi életem. Luxus lenne ha St. Moritzban lenne nyaralónk és a Bahamákat már unnám.
Bárkinek nehéz lenne feladni azt amihez hozzászokott, de van az a mondás hogy a szerelem mindent legyőz. Bárcsak megállná a helyét nálam is, sokat is imádkozom hogy ne legyen nekem nehéz a lemondás és a páromnak se legyen kellemetlen, csak sajnos már a kiindulóhelyzet sem rózsás, ugyanis
az én lakásomban élünk és neki már ez is kellemetlen, viszont bármelyik kapcsolatban alap hogy ha az egyik félnek van lakása akkor ott laknak, nem?
Visszatérek a saját kérdésemhez.
Te szerinted fogsz találni olyat, akinek hasonlóan luxus igényei vannak, de mindezek mellett alkalmas lesz veled komoly kapcsolatra?
#45 nem azért maradok valaki mellett mert mérlegelek és úgy gondolom nem találok jobbat. Ez lenne csak az igazán derogáló.
47# Egy szóval nem mondtam hogy derogálna, sőt. Ügyvédnek lenni persze jó dolog és szép karriert lehet építeni, de itt nem is erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!