Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Red2 kérdése:
Egy volt oszt. Társa (nő) küldözgeti a nemiszervét a páromnak messengeren! Mit tennétek a nővel? Tudja mind kettő hogy láttam a képeket!
Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt van egy kisfiúnk! A párom kérte a képeket sajnos meg is kapta! Annyit mondott kapuzárási pánikja van...2020. ápr. 20. 12:52
11/20 anonim válasza:
"Azért aligha etikus egy családos férfira rárepülni."
És? Ez tök lényegtelen. A férjnek ez nem mentség, mellesleg a férj maga kérte a fotót.
12/20 anonim válasza:
A férjed hány éves, 12?
Netes fotók...és még el is mondja...ez egy kretén!
Azonnal vágd ki...HA, anyagilag megteheted!
Mi, normális férfiak titokban, élőben kúrunk félre. netes képküldés...te jó ég!
13/20 anonim válasza:
"Egyik sem jobb mint a másik de azért ne állítsuk be hogy szent a nő..." És ki írta, hogy szent a nő? :D
14/20 anonim válasza:
Ha a nőt okolod és rajta szeretnél bosszút állni, azzal csak nevetségessé tennéd magad mindenki előtt.
Itt a férjed volt az, aki mást keresett és talált is. Az is lehet, hogy már nem az első eset, csak most tudtad meg.
A kapuzárási pánik-fajta szöveg nem mentesíti az alól, amit csinált, ugyanis ezt leülhetett volna megbeszélni veled ahelyett, hogy félrenézeget.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem mondta el, véletlenül láttam meg a telójába(meg volt nyitva a kép) , amikor halkabbra akartam venni, hogy ne ébredjen fel a gyerek a pittyegésre... Márciusban küldte a képeket! Pár napja jöttem rá!
2020. ápr. 20. 13:21
16/20 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon proli dolog...milyen nő az ilyen,aki ilyet csinál.Volt egy férfi,aki régebben bejött nekem,de amint küldött képet a nemiszervéről,kiábrándultam belőle.Ezzel a nővel nem kell semmit csinálni,eléggé egy buta proli lehet...
17/20 anonim válasza:
Akkor a párod bezárhatja a kaput maga után.
18/20 Sunshinedoll válasza:
Én a nővel nem foglalkoznék, elég baj az neki, hogy pucér fotókat küldözget magáról, mármint lehetne több tartása, de ok, nade a kedves PÁROD? :D Vele mit kéne kezdeni, szerinted?
19/20 anonim válasza:
A nővel?! Semmit! A pali viszont repülne, hogy a lába nem érné a földet.
20/20 anonim válasza:
Milyen sokan figyelmebe veszitek itt a kisgyereket. Nyilvan gyökér volt a pasi, de azert egy kép miatt egy gyerket csonka családba kényszeríteni szerintem eléggé meggondolatlan cselekedet. 8 év alatt nagyon sok jó is lehetett közöttük, nem biztos hogy azonnal mindent borítani kéne, pláne ha lehet nem is volt köztük semmi direkt kontaktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!