Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kikapcsolni messengeren egy konkrét emberre, hogy ne lássam, hogy mikor elérhető?
Chat beállítások , elérhető állapot kikapcsolása,
'Az elérhető állapot kikapcsolása csak egyes embereknek...'
Asszem valahogy így. De miért akarod amúgy kikapcsolni neki?
Nálam az elérhető állapot kikapcsolásánál nincs ilyen, hogy egyes emberekre. De lehet letöltök egy frissebb messengert, hátha abba van.
Azért akarom, mert eddig (10 hónapja) le voltam tíltva az illető által és olyan jó volt, hogy sose láttam ott. Most meg 3 hete feloldott (tudom, mindenki erről álmodik, én is így voltam vele), de most én tíltottam le mert egyszerűen annyira zavar ha ott van. Nem merek már belépni meg ilyenek. Most le lett emiatt tíltva, de az túl drasztikus, nekem pont elég lenne ha nem látom ott.
Lehet amúgy ,h nem is te voltál tiltva nála, hanem szimplán csak az egész chatet letiltotta, hogy ne látszódjon, mikor van fent. Aztán elfelejtette visszaállítani.
Amúgy miért olyan nehéz ez a dolog neked? Vagy miért kerülted ki mindig a kérdéseit? Már semmiképpen nem kezdenéd újra vele?
"Nem merek már belépni meg ilyenek."
Elég volt a hétre a gyikből. Eszem f-szom megáll.
De, tiltva voltam. Mert a Facebook profilnál olyankor halványabb az üzenet funkció, azaz, hogy az nem használható. Ő szakított anno, igaz, hogy egy sértődés miatt.
Én pont, hogy szívesen újra kezdeném, de mivel én vagyok a nő, így nem fogom magam felajánlani. Ő meg MINDIG biztonsági játékot játszik és sosem mond egyértelmű dolgokat, csak utalásokat tesz. 😏 Így meg nem jutunk egyről a kettőre...
Mute notifivcation for this conversation/person.
vagy: Ignore messages.
Egyébként töröld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!