Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok írjanak akik távkapcsolatban élnek. Hogy megy ez nálatok?
Mióta vagytok együtt?
Milyen messze laktok egymástól?
és
Mennyi időnként találkoztok?
Három hónapja vagyunk együtt. Ő Londonban van, amikor iskola van. Én pedig Magyarországon. Kéthavonta haza szokott jönni és akkor itthon van 2,3 hétig. Most egész nyáron itthon lesz.
Én 17 éves vagyok ő pedig 18 :)
Aug 20.án lesz 2 éve
olyan 50km-re lakunk
és nyáron, amikor kedvünk van találkozunk, van amikor 1hetet is együtt vagyunk, suli idöben pedig hétvégente, hogyha nincs más programunk péntek du.tól vasárnap de.ig
és 17L 19F
1 éve
150 km (ő pesti, én balaton környéki)
suliidőben péntek délutántól vasárnap délelőttig vagyunk együtt, nyáron meg amikor és ameddig kedv van.
17/L, 17/F
10 hónapja, 120 km lakunk egymástól
Mi próbálunk minden héten talizni most egyre több időt vagyunk együtt:D
Fél éve vagyunk együtt:)
84 km-re lakunk egymástól,de minden hétvégén találkozunk:)Nyáron hétközben is:)Ő 15/F,én 14/L
1 éve és 3 hónapja, ő 270 km-re lakik tőlünk és 1 éve már külföldön is dolgozik.
Van,h 2 hetente találkozunk van,h 4 akár 6 hetente egy 7végére,max 1 hétre.
szia,
mi lassan fél éve együtt vagyunk, ő pesti, én debreceni. tehát km-ben ez olyan 200körül van.
úgy tudjuk megoldani, hogy péntek estétől/délutántól vasárnap délelőttig együtt vagyunk. sajnos, mivel dolgozik, még ilyenkor nyáron is csak ennyit tudunk találkozni, mondjuk, volt már, hogy kivett 1-2 napot és így kicsit hosszabb volt a hétvége.
ált. minden hétvégén találkozunk, kivétel az az eset, amikor vkinek privátbulis programja van vagy vizsgaidőszak van.
ő 21F, én 20L
lassan 8 hónapja
150 km
suli szünetekben amikor csak tudunk több napra/hétre egyébként 2 hetente hétvégén...
15/L
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!