Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok amiatt, mert az anyutok szerint nem illetek össze?
2 éve vagyunk együtt a barátommal, én 1l, ő 22f.
Anya valamiért a kezdetek óta nem kedveli a barátomat. Gyakran kérdezi, hogy hogy vagyunk, milyen a kapcsolatunk, és amikor ez feljön, sokáig szoktunk beszélni róla.
Amit rólunk tudni lehet, hogy a barátom egyetemre jár, jogot tanul. Hétköznaponként nem szoktunk találkozni, csak telefonon beszélünk esténként. Péntek délutántól vasárnap estig szoktunk együtt lenni.
Nekem sajnos nem sikerült jól az érettségim, egyetemre nem vettek fel, egy OKJ-t kezdtem el.
Vitáink nem szoktak lenni, néha előfordul, hogy én igényelném, hogy ne csak hétvégén találkozzunk, de mivel nem ér rá, nem megoldható, részéről pedig féltékenység szokott lenni a vita alapja.
Egyébként nagyon szeretem, és érzem, hogy ő is engem. Minden nap megnevettet, ha rossz napom van felvidít, mindig remek programokat talál ki. Gyakran meglep apró dolgokkal, Amikor rosszul sikerült az érettségim, akkor csak ő vígasztalt engem, ő segített okj-s tanfolyamot keresni nekem, ami érdekelhet. Mindenben nagyon figyelmes.
Anya szerint nem illünk össze, felesleges egymással húzni az időt. Mindig mondja, hogy jól gondoljam át, hogy meddig akarok vele maradni. Amikor még csak ismerkedtünk, a legjobb barátnőim is le akartak beszélni róla, de összejöttünk, rá két hónapra szakítottam vele, mert kezdtem elhinni az érveiket. Egy hónap múlva újra összejöttünk.
A barátnőim azóta nem próbáltak lebeszélni róla, de annyiszor hallgattam végig anyát, higy megint kezdem elhinni, hogy ha talál egy jobb lányt nálam, el fog hagyni miatta.
De lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. Ha megint szakítanék vele, lehet, hogy végleg elveszíteném, és soha nem békülne ki velem mégegyszer
Azért így már teljesen más. Anyukád és barátnőid mondanak mindenfélét, de nem gondolod, hogy inkább rád mondják, nem a pasival van az igazi problémájuk?
Ezek között az indokok között én nem láttam semmi olyat, ami szakító ok lenne, inkább azt nem értem az exeiddel miért tartod a kapcsolatot.
Bocsi De ez egyáltalán nem tolerálható! Hogy az exeiddel tartod a kapcsolatot!!! Én azon nyomba szakítanak veled még ha ez csak egy laza kapcsolat is lenne!
Te elég komolyan hisztizel hogy ő neki tanulnia kell gőz erővel te meg közben találkozhatsz a volt szex partnereiddel?! Undorító komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!