Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk lányok nálatok meg van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok nálatok meg van az a kapcsolatotokban, hogy egy párszor megölelitek egymást vagy egymáshoz értek?

Figyelt kérdés

Mi nálunk csak az van meg, hogy én csakis én, -( 24-es srác vagyok), - érnék kijelentem hozzá ÉRNÉK a drága látos barátnőmhöz. Aztán elkezd nyávogni, nyafogni, hogy hagyjam békén ne érjek hozzá menjek onnan el tőle. És már rendesen a f##..szom ki van de k#.#vára, hogy nem lehet hozzá érni, kicsit megölelni a hátát meg simogatni, de még Puszit se lehet adni neki,mert rendesen elkezd nyávogni, nyeríteni amiből már a f#.@#szom ki van és akkor azt vágja a fejemhez , hogy én mindig ott vagyok nála és ölelgetem. Kérdem én hogy a tetves f@.#szba vagyok ott és ölelgetem ha még hozzá érni se lehet, mert ellök. És már k##ára a f@.@#zom ki van ezzel rendesen ezzel a h#. #lye lánnyal, mert neki annyi a baja, hogy kicsit hozzá érnék. És én már rendesen nem bírom, hogy egy lassan már 3 éves kapcsolatba nem lehet hozzá érni mert neki az a baja, hogy közelitenék felé.

De nem érdekel, ezzel egyszer úgyis azt éri el a h#lye fejével, hogy elhagyom, mint a sz#rt, ahogy csak kell. De bezzeg, hogyha kell neki valami a boltból vagy pénz akkor oda tud jönni hozzám. Vagy ha megsértődök vagy nem szólok hozzá pont ez végett akkor de CSAKIS AKKOR oda tud jönni hozzám, de különben meg szerintem tojik a fejemre, ahogy kell és nem értem miért.

De bezzeg a drága látos kis kutyája az oda mehet hozzá, azt tudja ölelgetni, puszilgatni engem meg nem.

Jó magam meg azért kicsit az az érzékeny típusú vagyok.

" Hogyha megütsz már vérzem" jelentésű idézet, nem kell nagyon erősen venni, mert nem de közel állok ehhez az idézethez, lelkileg.

2020. ápr. 11. 14:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

A "csaje" ostoba mint a fööld, bezzeg mikor terhes let csak engedte hogy hozzá nyulj, vagy hogy hoztátok ösze azt a gyereket, bluetooth-csatlakozással vagy hogy, már mai modern vlágba ez se kizárkató, hogy "vezeték nélkül, a levegőn keresztül"lett a nő terhes. :D:D:D És Bocsi ha tapló voltam, de kiakasztó, hogy olyen ostoba nök léteznek, és nem egy h###lye viccnek szánom ezt se, csak már kiakasztó a mai volágba hogy egy szegény férfiember csak kb "tenyész bikánek" aztán meg mehet el a sunyiba. eg s###ggfej a csajod és ennek csúnya szakítás lesz a vége, más nem szerintem, hogy tégetet egy buta nő csak "pénzeszsáknak" használ meg ilyenek.

Ui.: bocs ha b###nkó p###raszt voltam

2020. ápr. 11. 15:53
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

“ kiakasztó, hogy olyen ostoba nök léteznek, és nem egy h###lye viccnek szánom ezt se, csak már kiakasztó a mai volágba hogy egy szegény férfiember csak kb "tenyész bikánek" aztán meg mehet el a sunyiba. eg s###ggfej a csajod és ennek csúnya szakítás lesz a vége, más nem szerintem, hogy tégetet egy buta nő csak "pénzeszsáknak" használ meg ilyenek.”

Kettejuk kozul nem a lany a buta, az mar egyszer biztos. ;)

2020. ápr. 11. 16:10
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha vele is így beszélsz, nem csoda, ha irtózik tőled.
2020. ápr. 11. 16:36
 24/28 anonim ***** válasza:
67%
Én akkor csináltam ilyet, amikor nem kívántam a barátomat, és szó szerint taszított, amikor hozzám ért. Hagyd el, jobbat érdemelsz nála.
2020. ápr. 11. 16:39
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Elég extrém viselkedést írsz le..

Viselkedj felnőtt módjára és beszéld meg vele, hogy ez neked élhetetlen.

A saját kapcsolatomban sok az összebújás, ölelkezés, simi, puszi..szerintem ez a normális. Ha ez nem lenne úgy érezném nem a párom az hanem a szomszés fiú vagy valami közömbös ember.

Az érintés fontos része az intimitásnak ami kb alapfeltétele a normális párkapcsolatnak.

Beszélj vele de ne így ahogy most leírtad hanem káromkodás nélkül. Én a helyedben ha nem változtat szakítanék illetve ha ő nem érintéskedvelő akkor nem tudsz mit tenni..megszakadhatsz akkor se fogja szeretni.

2020. ápr. 11. 17:37
 26/28 anonim ***** válasza:
76%
Kibaxnám, mint macskát szharni.
2020. ápr. 11. 21:33
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítanék a helyedben. Mi hat éve vagyunk együtt a férjemmel, ölelgetések még a mai napig vannak spontán, csak úgy odamegyünk a másikhoz, vagy ha elsétálunk egymás mellett, megsimogatjuk a másik vállát, hátát. Nem mondom hogy fele-fele arányban van ez nálunk jelen, tehát inkább én vagyok a kezdeményező, de a férjem nem lök el, sőt, azért napi egyszer azért ő is kezdeményez.
2020. ápr. 12. 03:51
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen unalmas otthon, hogy a saját kérdésedre adsz választ? (21-es válasz egyértelműen a tiéd, a vak is látja az idétlen írásképed alapján.)
2020. ápr. 12. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!