Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk lányok nálatok meg van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok nálatok meg van az a kapcsolatotokban, hogy egy párszor megölelitek egymást vagy egymáshoz értek?

Figyelt kérdés

Mi nálunk csak az van meg, hogy én csakis én, -( 24-es srác vagyok), - érnék kijelentem hozzá ÉRNÉK a drága látos barátnőmhöz. Aztán elkezd nyávogni, nyafogni, hogy hagyjam békén ne érjek hozzá menjek onnan el tőle. És már rendesen a f##..szom ki van de k#.#vára, hogy nem lehet hozzá érni, kicsit megölelni a hátát meg simogatni, de még Puszit se lehet adni neki,mert rendesen elkezd nyávogni, nyeríteni amiből már a f#.@#szom ki van és akkor azt vágja a fejemhez , hogy én mindig ott vagyok nála és ölelgetem. Kérdem én hogy a tetves f@.#szba vagyok ott és ölelgetem ha még hozzá érni se lehet, mert ellök. És már k##ára a f@.@#zom ki van ezzel rendesen ezzel a h#. #lye lánnyal, mert neki annyi a baja, hogy kicsit hozzá érnék. És én már rendesen nem bírom, hogy egy lassan már 3 éves kapcsolatba nem lehet hozzá érni mert neki az a baja, hogy közelitenék felé.

De nem érdekel, ezzel egyszer úgyis azt éri el a h#lye fejével, hogy elhagyom, mint a sz#rt, ahogy csak kell. De bezzeg, hogyha kell neki valami a boltból vagy pénz akkor oda tud jönni hozzám. Vagy ha megsértődök vagy nem szólok hozzá pont ez végett akkor de CSAKIS AKKOR oda tud jönni hozzám, de különben meg szerintem tojik a fejemre, ahogy kell és nem értem miért.

De bezzeg a drága látos kis kutyája az oda mehet hozzá, azt tudja ölelgetni, puszilgatni engem meg nem.

Jó magam meg azért kicsit az az érzékeny típusú vagyok.

" Hogyha megütsz már vérzem" jelentésű idézet, nem kell nagyon erősen venni, mert nem de közel állok ehhez az idézethez, lelkileg.

2020. ápr. 11. 14:10
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem vagyok pióca néha már szinte oda se megyek hozzá valahogy már nem merek mert úgyis tudom, hogy milyen. Egyébként ő meg magától egyszer sem jönne oda hozzám, mert egyszer se. És egyébként azért írtam azokat a trágár szavakat mert roha##t ingerült voltam. Egyébként meg néha neki is szoktam ilyeneket mondani mikor kihozza belőlem. Mert egyszerűen már rendesen ingerült vagyok mikor nem lehet hozzá érni. Oda menni hozzá. Egyébként meg már említettem neki ezt a dolgot nem egyszer és képtelen változtatni rajta. Neki csak kB arra vagyok / voltam neki jó szerintem teherbe ejtsem aztán kész.

Mert pont most lesz 2 hete, hogy kiderült, hogy terhes. És pont jókor. Néha már bánom, hogy össze jöttem vele és már neki is mondtam. De bezzeg fizessem neki a nő gyógyászt meg mindent olyanra jó vagyok ja a h##lye fejére. Ja. F@@sz ki van az ilyen nőkkel.

2020. ápr. 11. 14:39
 12/28 A kérdező kommentje:

És egyáltalán nem vagyok pióca ezt kimerem jelenteni. És én csakis akkor de csakis akkor vagyok Bu#n#kó, hogy meg van rá az okom az Biztos!

Ok nélkül sosem bu#n#kozom. Mert sose

2020. ápr. 11. 14:41
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
3 eve vagytok egyutt. Mióta viselkedik így veled? És esetleg akkor most talán csak maradhatnál a beszélgetésnél, mi lesz a gyerekkel, mert te így nem tartasz ki mellette. Bezselj vele, ne az érintkezéssel kezd.
2020. ápr. 11. 14:42
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
Te nem vagy szazas, es gondolom a csajodnak is feltunt ez az aprocska teny, ezert nem engedi h hozza nyulj, cseszegesd, csak az a gond h nem kellett vna gyereket csinalnotok! Mar ha az a gyerek toled van, ugye. Biztos egyutt vagytok ti??
2020. ápr. 11. 14:46
 15/28 A kérdező kommentje:
Az a gyerek tőlem van.
2020. ápr. 11. 14:50
 16/28 A kérdező kommentje:

#13 as

Hát már elég rég óta

2020. ápr. 11. 14:51
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint mégiscsak hozzáértél, ha terhes lett!
2020. ápr. 11. 15:21
 18/28 anonim ***** válasza:
61%

jjjaaaa, te vagy az a nyomorult akit terhesen akart megcsalni a noje egy-ket kerdessel korabban?

na takarodo van, kamukerdeseket lehet hanyagolni.

ertem en hogy uncsi otthon meg locsolni se lehet menni meg a jokepessegu kis barataid is otthon punnyadnak, de inkabb nezz meg valami poreszt, csapd ki azt' megnyugszol, kistaska.

2020. ápr. 11. 15:29
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Már nem szeret téged. Ez ilyen egyszerű.
2020. ápr. 11. 15:34
 20/28 A kérdező kommentje:

18# as

Nem tudom miről beszélsz szerintem valakivel össze keversz

2020. ápr. 11. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!