Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján tényleg szeret? Az exét feleségül vette volna, én meg szerinte siettetem.
4 hónapja vagyok együtt a barátommal, távkapcsolatban. Nagyon szeretem őt és bármit megtennék érte. Ő még a szüleinél lakik (én már külön), de ha itt van nálam, akkor főzök neki, lesem kb minden szavát, jól érezzük magunkat együtt, sokat bújik hozzám és én cirógatom, stb. Tényleg bármit megtennék érte.
Viszont ami rosszul esik, hogy sokszor nem érzem azt, hogy ez visszafele is működne az ő részéről, tehát, hogy én vagyok az, aki jobban szeret. Beszéltem már vele erről, de azt mondta, hogy szerelmes belém és szeret engem meg akar engem, stb. Mégis amikor szóba kerül, hogy majd esetleg összeköltözhetnénk, akkor is azt mondja, hogy persze, majd majd, idővel...
Viszont én meg megtudtam, hogy volt neki előttem egy exbarátnője, akivel 1 hónapot volt együtt (szintén távkapcs) és vele már össze akart volna költözni, sőt, már jegygyűrűről beszélgettek meg babáról... csak a csaj nem igazán volt belé szerelmes, meg jócskán fiatalabb is volt nála és hát szakítás lett a vége, azóta ha szó esik erről a lányról, mindig szidja kb.
Nem értem, akkor velem meg miért halogatja ezeket a dolgokat, amikor én meg tényleg szeretem őt? Hiába beszélném meg ezt vele, csak azt gondolja, hogy siettetem meg türelmetlen vagyok és hisztizek... Pedig csak tudni akarnám, hogy ennek a kapcsolatnak lesz-e a jövője vagy sem meg mikor... Miért csinálja ezt? És mit kellene tegyek ilyen helyzetben?
A többiekkel ellentétben én értem, miről beszélsz. :D
Az én barátom is 30 éves volt, amikor összejöttünk (én fiatalabb vagyok), távkapcsolatban voltunk. Néhány hónap elteltével teljesen elfogadható stílusban megbeszélte velem, hogy neki ennyi idősen már nem karrier hetente 1x-2x udvarolgatni járni, úgyhogy örülne, ha egy éven belül összeköltöznénk. Én előtte nem éltem együtt senkivel, de érdekes módon, meg tudtam érteni a problémáját. Elkezdtünk albérleteket nézni, 2 hónappal később költöztünk össze.
Én is mondhattam volna, hogy ó, 4-5 hónap az semmi... Hát, távkapcsolatban élve 1-2-3 év is semmi, legyünk őszinték. :D Lakva ismerkszik az ember.
Csak a stílus nem volt mindegy.
Mi azt tényleg nem tudhatjuk, hogy te gyakorlatilag feszt' ezen hisztizel meg agonizálsz, közben a párod nyitott lenne a dolgokra de már csak ezért sem sietős neki a dolog, VAGY csak határozott vagy a céljaidat illetően, de a csávó hebeg-habog meg látszik rajta, hogy fullra nem érdekli az egész. :D Ezt már csak magadba és a kapcsolatodba nézve tudod eldönteni.
Utolsó a Kérdezőnek az összeköltözésen felül az a baja, hogy őt miért nem akarja szóban biztosítani a srác róla, hogy el fogja venni. 4 hónap után. Az összeköltözést még megértem, de felesleges ilyenen pattogni, hogy "jajj nekem miért nem mondta, hogy el akar venni?"
Előbb költözzetek össze, aztán majd napirendre lehet ezt venni.
Én 30, férjem 35 volt amikor összeházasodtunk. Pont egy évre rá miután megismerkedtünk. Teljes volt az egyetértés, hogy a korunk miatt nem húzzuk az időt.
Külön városban laktunk. Tehát: Megismerkedés után 3 hónappal összeköltöztünk ( én jöttem másik városba), 1 évre rá esküvő, újabb egy év, megszületett a gyerekünk.
Ez azonban mindkét félen múlik. Ha csak te akarod az kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!