Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfirol, akinek évek óta szeretője van, és aközben készül feleségül venni a barátnőjét?

Figyelt kérdés
Sajnos én vagyok a szerető,és teljesen össze vagyok törve.evek óta már velem is van,és sosem ígért nekem semmit,hogy elhagyja őt,de mégsem bírtuk ki egymás nélkül akárhányszor probaltunk véget vetni a viszonynak.most hogy ezt bejelentette végképp összetörtem.ti mit tennétek a helyemben?és mi a véleményetek az ilyen férfiról?
2019. szept. 6. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem tanították meg a hűségre, lehet gyermekkorában megrontották rossz nők.
2019. szept. 6. 21:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Arra is tanítani kell valakit?
2019. szept. 6. 21:43
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
A kisfiúk, a 10 éven aluliak a megrontás szempontjából a legveszélyeztetettebb korosztály.
2019. szept. 6. 21:47
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Bemutatkoznék a menyasszonynak.
2019. szept. 6. 21:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A mi véleményunk lényegtelen

Te mit akarsz es hogy érzed magad ez a lényeg

2019. szept. 6. 21:49
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
#4 válaszát kiegészíteném: bemutatkoznék a menyasszonynak és utána páros lábbal rúgnám ki a mocskot. Remélhetőleg a menyasszony is ezt teszi majd és szívhat mint a torkos borz. Talán magába néz ettől.
2019. szept. 6. 21:54
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg megrontották gyermekkorában és úgy nehéz hűségesnek lenni utána a későbbiek folyamán. Tanulnia kell az együttélést. Meg kell őszintén fogadnia, hogy hűséges lesz ezután. Csak annyit kell megtanulnia, ha tudja, hogy szeret valakit és őt viszont szeretik, akkor nem keresi más szeretét rajta kívül.
2019. szept. 6. 21:56
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Ügyes.
2019. szept. 6. 21:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A velemenyem az hogy menekulj. Kulonben ugy jarsz mint a szomszedlany...

20 eve szeretoje lett egy ferfinak. Aki egy ev mulva felesegul vette a baratnojet...allitolag belekenyszeritettek. Aztan evek mulva mikozben a lanynak gyereket igert es panaszkodott a rossz kenyszerhazassagra. Hirtelen gyereke lett a felesegetol. Aztan azt allitotta valnak aztan kiderult megsem. Aztan hogy megint valnak aztan ujra gyerek szuletett a hazassagban. Utana ujra keszult valni, kulonkoltozott.

Kozben eltelt 20 ev a szomszed lany megoregedett. Nincs senkije. Es ilyen oregen mar csaladja se lesz.

Es tudod mi derult ki a vegen: a ferfinak nem ketto, hanem 4 gyereke volt es soe koltozott el es sose adott be valopert. Otthon egyszer sem emlitette a valast es volt még 2 masik szeretoje.

Ezt lehet extrem esetnek tartani, de a statisztika az, hogy 1% az eselyed szeretokent arra, hogy a szerelmed otthagyja az eredeti baratnojet es veled boldog parkapcsolatban fog eldegelni utana.

Persze a kemia es a kozos intenziv egyutt toltott lopott orak es napok meg a tavkapcsolat konnyedsege vonzo, de ennel nagyobb megalaztatast miert akarsz meg magadnak, mint hogy felesegul veszi utana majd keresztanyanak hiv meg es csak agyasnak leszel jo, orok masodiknak?

Biztos sokkal ertekesebb vagy ennel, csak meg kell tanulnod sajat magad tisztelned. A ferfirol az a velemenyem, hogy gazember.

Egy ex szereto 45N (ma mar boldog hazas)

2019. szept. 6. 22:08
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
Ez a ferfi egy rohadek! Mar bocsanat! Biztos h csak te v a szereto? Mit varsz tole? Én biztos szakitanek vele.
2019. szept. 6. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!