Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan férfirol, akinek évek óta szeretője van, és aközben készül feleségül venni a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Sajnos én vagyok a szerető,és teljesen össze vagyok törve.evek óta már velem is van,és sosem ígért nekem semmit,hogy elhagyja őt,de mégsem bírtuk ki egymás nélkül akárhányszor probaltunk véget vetni a viszonynak.most hogy ezt bejelentette végképp összetörtem.ti mit tennétek a helyemben?és mi a véleményetek az ilyen férfiról?2019. szept. 6. 21:30
11/14 anonim válasza:
Ügyes színész. Két nőt is boldoggá tud tenni testileg, tehát triplán ügyes.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen én.mar mondtam neki,hogy többet ne találkozzunk,de úgy élem meg, mint egy szakítást.vagy meg rosszabb, olyan mintha a barátom feleségül venne egy másik nőt :(
2019. szept. 7. 07:12
13/14 anonim válasza:
Semmi jó. De neked sincs sok eszed. Nem bírtátok ki egymás nélkül? :D Max te. Ő meg kettőt dug. Vagy többet. Nem kell neked mindenről tudni. Sajnáld is, főnyeremény... lol
14/14 anonim válasza:
A te önbecsülésed 0. Szerettek a szüleid? Miért gondolod, hogy neked csak ez jár?
A pasiról mi a véleményem? Hát, tudod, ha ezt meg lehet tenni egy nővel, a legtöbb férfi meg is teszi, ők általában nem monogámok. Csak kár, hogy talált olyan barmot, aki ezt hagyja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!