Apák! Büszkék lennétek a 18 év körüli fiatokra, ha a 34 éves barátnőjét viszi haza bemutatni?
Te a fiú vagy, vagy a barátnő? :)
Ha én apa lennék nem lennék túl boldog, hogy egy ennyi idős nőt hazacipel a fiam. Mert az, hogy kefélnek egy dolog. De még be is mutatja? Szerelmes lenne? Na, ettől törne ki a frász. Felcsináltatja magát a kölökkel a nő... Továbbgondolni meg egy rémálom.
A büszke szó semmiképp nem fejezné ki az érzelmeimet.
Ha lenne egy 34 éves nője, nem hiszem, hogy nekünk be kéne mutatnia. Reménykednék, hogy nem terveznek hosszú távra.
"Apák! Büszkék lennétek..."
Mégis mire?
Arra, hogy azért neveltem és taníttattam a fiamat, hogy egy anyja korabeli nő elcsábítsa és vibrátor helyett használja?!
Érdekes, hogy fordított esetben rögtön azzal jönne mindenki, hogy mit akar egy felnőtt férfi egy gyereklánytól, és csak kihasználja.
Meg, hogy ki mit csinálnának a pedofíl csábító tökeivel.
Most miért nem írják ide ugyanazok, hogy mit csinálnának a 34 éves nő lába közével??
Nem.
Normális 34 éves nő eleve nem kezd 18 év körülivel. (És pasi sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!