Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségül mennétek a párotokhoz ha egyszer huzamosabb ideig megcsaltátok?
A párom megkérné a kezem,de nem tudom hogy érdemes-e úgy igent mondani hogy a kapcsolatunk elején 2-3 hónapig (amíg nem voltam biztos a kapcsolatunkba) megcsaltam egy idősebb pasival.Nem szerettem még akkor a párom és akivel megcsaltam őt sem csak szex volt közöttünk.Azóta eltelt 3 év jobban szeretem mint bárkit de nem tudom hogy igent mondjak-e neki vagy a történtek tükrében mással is bármikor megcsalnám ha úgy adódik.
24N
Ha eddig titkoltad és így együtt tudtál vele lenni, akkor már nem mindegy?
De én tuti szégyellném magam az eddig eltöltött idő miatt is.
Nem ,mert soha nem hazasodnek össze senkivel
Te nyugodtan mindig igen eddig is meg voltatok szerintem
N24
Szerintem nem kizáró ok. Viszont szerintem valódi be neki a dolgot két okból:
1 te is megkönnyebbülsz
2 így kiderül hogy ő mennyire szeret és hajlandó ezektől függetlenül is elkötelezni magát melletted
Lehet hogy egy ideig sutba vágja az eljegyzés témát és kell majd gyúrni a bizalomra de ha igazán össze passzoltok akkor megoldható :) Bár azért az is tény aki egyszer megteszi az máskor is, a szerelem mint tudjuk mulandó, és ha majd eljutsz ismét oda hogy már inkább csak szeretet mint szerelem, plusz a szex is unalmas hosszú idő után ugyanazzal ezt tudjuk akkor bizony visszatérő probléma lehet majd köztetek. Lelked rajta hogy elmondod e, de én azt mondom nem foszthatod meg a parodtol a lehetőséget hogy maga döntse el a továbbiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!