Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségül mennétek a párotokhoz ha egyszer huzamosabb ideig megcsaltátok?
Figyelt kérdés
A párom megkérné a kezem,de nem tudom hogy érdemes-e úgy igent mondani hogy a kapcsolatunk elején 2-3 hónapig (amíg nem voltam biztos a kapcsolatunkba) megcsaltam egy idősebb pasival.Nem szerettem még akkor a párom és akivel megcsaltam őt sem csak szex volt közöttünk.Azóta eltelt 3 év jobban szeretem mint bárkit de nem tudom hogy igent mondjak-e neki vagy a történtek tükrében mással is bármikor megcsalnám ha úgy adódik.
24N
2018. dec. 24. 12:40
11/12 anonim válasza:
Szerintem menj hozzá, hisz még tényleg a kapcsolat elején történt a dolog,lezártad és azóta eltelt 3 év. De csak akkor ha teljesen tisztába tudod tenni az érzéseidet. Hisz a kérdésedben is benne van: "vagy a történtek tükrében mással is bármikor megcsalnám ha úgy adódik". Gondold jól át és hozz felelős döntést. Az idősebb pasival való kapcsolatod, ha 100 %-ig nem kerülhet a leendő férjed tudomására később sem, őrizd meg a saját titkodként. Sok boldogságot!
12/12 anonim válasza:
Hahaha 0-ra lett pontozva a válaszom, ami a legkövetkezetesebb itt. Persze mert benne van az igazság. De ha a megcsalt fél helyébe képzeled magad és rájönnél, hogy azzal kötötted össze az életed aki már első percben hűtlen volt bezzeg húzná mindenki a száját...pff igen ez a mai emberi mentalitás, ma már elfogadható ha félre kefél valaki... Azért mégiscsak hasznos ez az oldal, itt derül ki igazán milyenek az emberek, és mi jár a fejükben amit persze az életben sosem vállalnak fel. Undorító, felszínes, képmutató hazudozó emberek alkotják a társadalom nagy részét. Tessék lehet lepontozni ezt is... Utána meg állj be a tükör elé és beszélgess kicsit azzal az emberrel akit ott látsz. remek példa ez a "felnőttek ről,, mit csodálkozunk akkor a fiatalokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!