Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek ilyen lánnyal, illetve be kerülnétek ilyen családba?
1 éve vagyok együtt a barátnőmmel, de mivel nagyon nehéz természetű, stresszes, hamar felhúzza magát szinte mindenen, már a 3. hónaptól kb. napi szinten csak a vita megy. Nem beszélgethetek lányokkal, a facemat le ellenőrzi random időpontokban, nélküle nem mehetek sehová, nagyon nehéz neki valamit elmagyarázni, megbeszélni vele, mert kiforgatja a szavaidat, olyat mond neked, hogy "takarodj a g***be mert te be szeretnél ülni étterembe kajálni egyet (neki ment a busza már haza).
A családja: már az elején nem voltam nekik szimpatikus, egyből a hátam mögött mondták, hogy az autót biztosan illegálisan vettem, mert mi az hogy a nagymama csak nyugdíjas korára tudott kihozni újabb típusú autót, én meg 19 évesen vettem egy 4 éves skoda fabia 3-at (ami fapados). Ha jött ajánlott levelem, felbontotta a nagymama, mert hozzájuk vagyok bejelentve így jogát érezte hozzá. Az egész családja hatalmaskodó, megsértődnek azon, ha a lány nem beszélget velük annyit, ha nincs annyit otthon (hiszen már húsz éves, megvan a saját élete).
Illetve nektek szimpatikus lenne, hogy a lány úgy ugrik mindig ahogy ők fütyülnek? Tehát ha például ő szeretné a Karácsonyt velem tölteni, de nekik nem tetszik, akkor inkább otthon marad a családdal, vagy ha nem tetszik nekik, hogy találkozunk akkor szintén nekik kedvez. Az anyja elnyomó, katonás típus. Engem be fenyegettek azzal, hogy a korona virus miatt ha be teszem a lábam az udvarba, akkor rögtön kijelentenek onnan engem, de a nagymama azzal nem védi a nagypapát ha ő meg megy kirándulni, csavarog, és több családtaggal is találkozik a házban. Szimplán őt nem érdekelte, ha én az utcán megfagyok.
Összességében mi a véleményetek erről?
20/l 22/f
Nem lakok velük, különben már megzakkantam volna szerintem.
Ez volt a terv igen, hogy külön éljünk, de még kb. 1 évig iskolába jár a lány, eltartott nem akar lenni, és óriási botrány lenne a családban amitől egyből be is hódolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!