Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti összejönnétek egy jóbarátotok húgával? (többi lent)
Mindannyian felnőttek vagytok (fiatal felnőttek) , a barátotok húga egy pár évvel fiatalabb.
Leginkább az etikai oldala érdekel a dolognak, hogy közeli barát testvérével összejönnétek-e, nem félnétek hogy ez esetgesen negatív hatással lesz a barátságra.?
Úgy gondolom, hogy ez emberfüggő. Nyilván ismered a barátodat annyira, hogy el tud döntenk ez vajon ot hogy erintene.
Az sem gond, hogyha csak viccesen felhozod a temat, hogy erzekeld mi a velemenye a dologrol.
En peldaul a baratod helyeben meg orulnek is neki, hogyha osszejonnel a hugommal. :) :) (Sztem attol is fugg milyen szoros a testveri kapcsolat koztuk).
Kolcsonosen vonzodtok egymashoz a hugaval?
Én vagyok a húg, meg egyetemista. A tesóm meg a baratja már végeztek, de ugyanoda jártak ahova én.
A srác nagyon rendes, tényleg jóbarátok, szerintem sok mindent megosztanak egymással (nyilván sok részletet nem tudok egyszer veletlen hallottam hogy a tesóm az exéről beszélt a sráccal hogy problémáik vannak stb).
Az utóbbi hónapokban többször is járt nálunk, segített ha valamiben kellett, anyum is kedveli.
Nem tudom hogy ő mit gondol rólam, amikor nálunk járt és beszélgettünk jól kijöttünk, nevetett a vicceimen, stb.
Nagyon kifejezett flört nem volt de pl anyum is ott volt tehát nem is nagyon lehetett volna.
Szóval nagyon nincsenek részletek, én úgy érzékeltem hogy jól elvoltunk, anyum is kedveli, nyilvan a tesóm se hozná néha ide ha valami miatt azt gondolná nem kéne.
Csak nem tudom hogy pont emiatt hogy közeli barátok, lenne-e esélye jogy valami kialakulhasson.
Van ilyen pár az ismerettségi körömben, és már van gyerek is! Sőt anno apám is úgy jött össze anyámmal, hogy anyu tesója meg apu barátok voltak.
Szóval én itt látok problémát!
Szóval megtetszett a tesód haverja:)
Miért nem kérdezed meg a tesódat, hogy mit gondol erről a haverja, szerinte tetszel-e neki.
Pl lehet, hogy bejössz a pasinak, de mivel a haverja hugija vagy, nem mer semmit lépni.
#5 Azért mert ilyen dolgokról sosem szoktunk beszélni. Jó amúgy a kapcsolatunk a tesómmal, sok mindent megbeszélünk de valahogy az ilyen szerelmi-jellegű dolgok mindig kimaradtak.
Nem szeretnék senkit kínos helyzetbe hozni. Nekem is kínos lenne, szerintem neki is. Nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!