Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az exbarátnője hugával is együtt volt. Ti mit szólnátok hozzá?
Barátom jelenleg 42 éves. 8 éven át együtt volt az exbarátnőjével, aki 41 éves. Legyen Lívia. Líviának volt egy mostohalánya és egy hugocskája.
Líviát kidobta a barátom 8 év után mindenféle mondvacsinált ürüggyel, majd rá 1évre összejött Lívia 21 éves hugicájával. Hugica pár hónap után lelépett az exéhez. Egy évvel később kerültem én párom életébe.
Rájöttem, hogy hugica volt az elődöm, bár párom tagad mindenféle egyértelmű bizonyíték ellenére (talált közös tapizós képek, elszólások,egymásnak ellentmondó hazugságok, illetve hugica exétől is tudom a dolgot). Engem ez eléggé kiakaszt. Vannak képek, amin Líviával, hugicával és a mostoha gyerekkel mennek nyaralni. Tátott szájjal alszik mostohalányka és hugica az autó hátsó ülésén. Tehát mintha a gyerekeik lettek volna. CSaládi kirándulgatások stb. Kb. 12 éves volt a lány, mikor megismerte a párom. Ennek ellenére később mégis képes volt rágerjedni. Nem tudom, ti mit szólnátok ehhez? Nem félnétek gyereket vállalni vele pl.? Csak én látom nagyon rossznak ezt a helyzetet? Azon agyalok, mikor kezdődhetett, hogy beindult rá és hasonlók.. :/ Reménykedem, hogy már nagykorú volt akkor a lány. De akkor is, képes volt összejönni élete legkomolyabb nőjének a kishugával...
A.) egy éve szingli volt akkor
B.) azt írod a hugica 21 volt akkor (vagy most annyi?)
Ó ne haragudjatok nem csak egy helyen írtam el:
mikor láttam a még mindig együtt van velem??? elírást akkor egyszerre kacagtam és egyszerre volt nagyon kellemetlen, nehogy elkezdj kombinálni hogy én vagyok a barát álruhába, irtó kínos. :D Nő vagyok nyugi, és csak egy ismeretlen nő.
*valószínűleg
*kórházból
* a testvére helyében, én a közelébe se engedtem volna
Na azt hiszem mindent javítottam.
Bocsánat de szakmai ártalom :D
Ha elfogadsz egy tanácsot, ha nem tudod lezárni magadban a barátkád múltját, akkor nem fog működni a dolog.
Szóval ha szakmaváltáson gondolkozol ne legyél programozó, se kódoló :D, mert ott ha valamit elírunk nem működik, ha nem nyitjuk vagy nem zárjuk le, nem működik.
Ha a saját szakmámmal akarnék véleményt mondani a párkapcsolatokról, akkor az embereknél az a legnagyobb hiba, hogy a párkapcsolat nagy többsége azért nem működik, mert nem zárták le záró tag-gel az előző kapcsolatukat. :D
Csak próbálok poénkodni, mert az nem segít rajtad, hogy ilyen hosszú idő után is még mindig ugyanott tartasz. Ne akarj lelkileg kikészülni, nekem csak ez a jó tanácsom.
Szerintem dobbantani kéne.
Nyugi nem hiszem, hogy a párom itt lóg. :D
Amúgy kb. 3 hónapja tudom a dolgot, nem tartok itt ezer éve, bár ez is sok idő. Csak előkerültek az idilli családi képek a lánnyal és felszínre jött a rossz érzés. Nem tudtam róla, hogy kb. kis családként együtt voltak, nyaralgattak állandóan már a lány kis korától.
Megnyugodtam! 🙂
De 3 hónap is hosszú idő ha rágódsz rajta. Mivel ő tagad ugye és nem akarja megbeszélni veled. Ezért kérdés hogy ezekkel a dolgokkal vajon meddig működik a párkapcsolat. Mert ha legalább tudtál volna róla beszélni vele de nem. Nem vállalta fel a dolgot nyílván azért mert nagyon bizar? Ha nem lenne bizar felvállalná? Vagy szimplán nem volt köztük semmi és a látszat néha csal. Ezek között őrlődsz és rágódsz.
Neked jó így? Mert már nincs bizalom mert nem beszélte meg veled mert ha nyíltan megbeszéli és félreértetted akkor úgy oké kellemetlen de megbeszéltétek és ezután erősödik a kapcsolat és a bizalom is, de így?
Akkor valószínűleg az ex huga volt előtted az exe, de képlékeny info és gondolkozni ezen is necc.
Szerintem az lenne a legjobb ha elengednéd ezt a pasit egy záró tag-gel. Mert így nem fog működni mert nincs lezárva rendesen az előző se. Ő elkezdett valamit nem zárta le mert ha lezárta volna akkor nem hagyott volna kétségbe de így?
Nem ítélem el a nagy korkülönbséget se ha látszik hogy egyfele néznek de hogy előtte a nővére volt a barátnője utána a huga akit nyilván ő akart titkolni és most meg neked is hazudik. Nem lenne jobb ha dobantasz és találsz olyat aki megbecsül?
Az én exbarátom tesója kavart az exbarátom barátnőjével. Aztán valamiért lepasszolta a csajt az exbarátomnak. A 2 ikertestver, tehát a csajszinam se volt baj, hisz ugyanúgy néznek ki.
A csajszival szakított az exem, utána jöttem én, az excsaj pedig elkezdett bratyizni exem tesójával, aki belezugott (azért csinálta a csaj, mert vissza akarta szerezni az exem, és így a tesóján keresztül kavart a sz*rt). 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!