Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom az exbarátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom az exbarátnője hugával is együtt volt. Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Barátom jelenleg 42 éves. 8 éven át együtt volt az exbarátnőjével, aki 41 éves. Legyen Lívia. Líviának volt egy mostohalánya és egy hugocskája.

Líviát kidobta a barátom 8 év után mindenféle mondvacsinált ürüggyel, majd rá 1évre összejött Lívia 21 éves hugicájával. Hugica pár hónap után lelépett az exéhez. Egy évvel később kerültem én párom életébe.

Rájöttem, hogy hugica volt az elődöm, bár párom tagad mindenféle egyértelmű bizonyíték ellenére (talált közös tapizós képek, elszólások,egymásnak ellentmondó hazugságok, illetve hugica exétől is tudom a dolgot). Engem ez eléggé kiakaszt. Vannak képek, amin Líviával, hugicával és a mostoha gyerekkel mennek nyaralni. Tátott szájjal alszik mostohalányka és hugica az autó hátsó ülésén. Tehát mintha a gyerekeik lettek volna. CSaládi kirándulgatások stb. Kb. 12 éves volt a lány, mikor megismerte a párom. Ennek ellenére később mégis képes volt rágerjedni. Nem tudom, ti mit szólnátok ehhez? Nem félnétek gyereket vállalni vele pl.? Csak én látom nagyon rossznak ezt a helyzetet? Azon agyalok, mikor kezdődhetett, hogy beindult rá és hasonlók.. :/ Reménykedem, hogy már nagykorú volt akkor a lány. De akkor is, képes volt összejönni élete legkomolyabb nőjének a kishugával...

2020. ápr. 6. 14:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember az a tipikus kiöregedett vén szenny, aki minden fiatal p*nára rárepül, mert ez a szellemi szintje. Ne várj tőle túl sokat.
2020. ápr. 6. 14:55
 2/18 A kérdező kommentje:
Amúgy én is fiatal vagyok, csak 5 évvel vagyok idősebb az említett kishúgnál, de én kezdeményeztem annó, nem ő.
2020. ápr. 6. 14:56
 3/18 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem túlgondolod egy kicsit ezt az egészet. Honnan tudod hogy nem a csaj indult rá a nővére pasijára mikor "bontogatta a szárnyait" 19-20 évesen? Ennek az egésznek semmi köze ahhoz ha valaki apává válik.
2020. ápr. 6. 14:59
 4/18 A kérdező kommentje:
Na igen, de ha igazad van és bontogatta is a szárnyait, nem volt a barátomban annyi tartás, hogy ellenálljon. Én is így járok majd?
2020. ápr. 6. 15:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A jelek szerint neked sok elődöd volt, nemcsak a hugica. Amire számíthatsz, hogy egy újabb fiatal pina(tekintve az előzményeket), ha ráindul, akkor nem valószínű, hogy a kedves párod kihagyja a repertoárjából az újabb vadat. Ettől még jó apja lehet a gyereknek, de a hozzád való hűségére nincs és nem is lesz garancia. De ez másoknál is így van, nemcsak nála. Vannak akik 20 évig képesek monogámok lenni, de aztán a kísértésnek nem hajlandóak ellenállni, ami éri őket, miért is ne alapon. Én nem vállalnék vele gyereket a mai eszemmel, de te döntesz.
2020. ápr. 6. 15:12
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Neked van hugicád kérdező?
2020. ápr. 6. 15:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Öööö miért érzem úgy, hogy ismétlést ad a tv?

Ez a kérdés volt már csak nem így tálalva. Ha ismétlés, én csak akkor azt nem értem, ha ennyire zavar, akkor miért vagy még mindig együtt a pároddal, és ha nem tudod lelkileg feldolgozni, akkor miért nem keresel egy pszihológust, mert a párod ezek alapján amiket írsz látens pedofil? Erre gyanakodsz, és ezért írsz újabb kérdést. Ha ez így lenne, akkor szerinted várt volna míg a lányka 21 éves lesz? Vagy gyanakszol, hogy előbb voltak már dolgok?

Nincs bizonyíték ergo amíg nincs tényleges bizonyítékod, addig nem tudsz semmit csinálni azon felül, hogy valóban nagyon bizar a dolog és az is necc hogy te még mindig együtt vagy velem, de ez csak az én véleményem.

Amúgy így elvből sem tudsz már megbízni benne, mert azóta megvan benned ez a tehetetlen bizonytalanság érzése, és itt próbálsz megerősítést kapni, hogy mi a véleményünk. Tudom, hogy nem tetszik az én véleményem valőszínűleg, de ez kb. olyan mint az a helyzet, amikor az etnikai leányka míg szült a kórházba, addig az anyukája összejött a barátjával és ezt utána tudta meg miután hazament a gyerekkel kórházba, ergo a lány elmondhatja, hogy egy az egyben cserélt az anyjával , mert ő anya lett pasi nélkül, az anyja barátnő lett gyerek nélkül.

Nyilván szegény lány hiába várta a virágot a szülőszobába, az anyja meg a barátja szépen megtárgyalták, hogy virág nem lesz gondolom.

A lány elköltözött a pasi és az anyja meg éltek együtt.

Amúgy engem zavarna, a testvére helyében közelébe se engedtem volna a hugának, én a helyedbe ha ezt megtudtam volna addig tartott volna a kapcsolat. Mi lesz ha lányod születik és attól rettegsz hogy esetleg a párodnak vannak pszihés gondjai irányultság ügyben?

2020. ápr. 6. 15:22
 8/18 anonim ***** válasza:

*hogy te még mindig együtt vagy vele

javítva

gyorsan gépelek és nem nézem a klaviatúrát, ne aggódj nem én vagyok a pasid, nő vagyok és szerintem nagyon necc ez az egész.

2020. ápr. 6. 15:23
 9/18 anonim ***** válasza:

:D ezt az egy elgépelést elnézve szóval a véleményem, hogy jobb lenne neked új életet kezdeni nélküle nem?

Sokat rágódsz a pasid multján, így soha nem fogsz megbízni benne.

2020. ápr. 6. 15:25
 10/18 anonim ***** válasza:

én is emlékszem erre a kérdésre

Szóval még mindig a pasival maradtál :( Sajnálom,én a helyedben kidobnám nem értem miért ragaszkodsz hozzá?? Fiatal vagy találhatsz sokkal jobbat hidd el.

2020. ápr. 6. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!