Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 6 éve vagyunk együtt, de a szexuális életünk egy nulla. Mit tegyek? Többi lent
Amikor elkezdtünk járni, az első évben még éppen volt szex,de közel sem annyi,amennyit én szerettem volna. Már akkor sem bírta túl sokáig, de hitegetett hogy majd elkezd sportolni, és akkor jobban fogja bírni. Hát azóta nagyon elhízott. Az első év után kisebb krízisen mentem keresztül,ő kitartott mellettem, de azóta nem tudok vele lefeküdni,mert mindig nagyon fájt, elvileg szervi bajom nincs,szinte aszexuális lettem,nem kívántam semmit egyáltalán.
Sokat gondolkoztam,és rájöttem,hogy részben miatta van. Nagyon szerettem a szexet előtte, de ez az egész megkeserítette az életem. Soesem volt türelme előjátékra,siettette, sokszor kritizálja a külsőmet,elvileg csak viccel.A kialakult helyzetért engem okol,terapeutához nem akar menni. Sokszor rajtakaptam,hogy a zuhanyban maszturbál. De nekem annyira hiányzik hogy nőnek érezhessem magam, és egy férfi úgy bánjon velem,hogy érezzem hogy vonzódik hozzám, szexinek tart,és le is akarjon velem feküdni. Tavaly már az öngyilkosság is eszembe jutott.
Szerintetek 30 plusz évesen van még esélyem ilyen férfit találni? Vagy már az is valami,hogy van társam? Nincsenek barátaim, és tudom hogy szégyen,de félek egyedül lenni.
Azt, hogy mással milyen lesz nem lehet megmondani.
Az, hogy ebben a kapcsolatban milyen lesz elég jól jósolható. Ugyanilyen, mint most.
Ha neked ez nem felel meg (és a jelek szerint nem felel meg), akkor érdemes lenne most elgondolkoznod a kapcsolatod jövőjéről, nem 10-15-20 év múlva, amikor már valóban egyre nehezebb váltani.
30+ még nem a világ, ahhoz mindenképpen kevés, hogy eltemesd magad egy rossz kapcsolatban.
Válaszoltam, aztán elolvastam még 2x.
Minél többször olvasom, ez annál rosszabb... Te tényleg magadat bünteted ezzel :(
"De ha/amíg nem, maradj a fenekeden"
Igen, egy méregező, önbizalom romboló kapcsolatban biztos benne kell lenni!
Aztán átliánozni egy másik férfihez, akit biztos kiválóan fog tudni egy ilyen szituációban kiváasztani.
A legtöbb ember ezért esik egyik rossz kapcsolatból a másikba, mert retteg 5 percig is egyedül lenni, így aztán nem az alapján választ új párt, hogy az ne egy mérgező bunkó legyen, hanem az alapján, hogy segít neki megpattanni az előző kapcsolatból.
Egy ilyen helyzetben igenis adni kell egy kis időt, hogy az ember újra rendezze a sorait, átgondolja, hogy mit akar a jövőben, mire vágyik, és ezt egyedül sokkal jobb megtenni, mint egy olyan kapcsolatban, ami a kérdezőjéhez hasonlóan építi le őt.
Kérdező! Ne félj az egyedülléttől, szükség van rá, hogy tényleg tiszta lappal kezd, de csak kiköss egy másik ugyanilyen kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!