Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változnak meg a férfiak?
"Szeretném picit visszazökkenteni a régi állapotába"
Nem fog menni. Az nem ő volt, csak egy hazug álarc. Ez a mostani, akivel jelenleg együtt vagy, na ez az igazi ő. Tehát akibe beleszerettél, AZ LÉNYEGÉBEN SOHASEM LÉTEZETT. Sajna, ez van. Ha nem veszed gyorsan tudomásul, akkor lehet, hogy még jobban kihasznál.
Utolsónak igaza van, én is éreztem egy férfin, hogy nem normális amit csinál, olyan szinte körül voltam rajongva. Tudom, ha megkapott volna egészen, akkor megváltozott volna, ennyire már beleláttam az előző kapcsolataiba.
Nekem teher volt egy idő után a sok figyelmesség, étterem és ebédmeghívás, mert meg akart vele vásárolni, le akart kötelezni.
Amúgy az elején mindegyik ilyen, ki jobban, ki kevésbé. Nyilván addig kell teperniük, amíg meg nem kapnak, utána azt hiszik, jöhet a pihenő.
Az, ami megtetszett, ennek az enjenek volt az udvarlasi uzemmodja. A rossz hir csak az, ezek mind ilyenek.
A ferjem egy aranyember amugy, tenyleg az. De fogalma sincs, mit mondtam, oda se bagozik ram, szorakozottan felszavakat mond. Elettapasztaim alapjan a hetero ferfiak mind ilyenek a nokkel. Csak az nem mindegy, az elet nagy helyzeteiben hogy viselkednek.
Ha komoly dologrol van szo, leul velem, erdekli a velemenyem, hallgat ram, stb... De mint tarsasag, az az igazsag, hasznalhatatlan. Pedig csupa ferfias erdeklodesem van.
En viragcsokrot most is kapok, de jobban orulnek, ha nem kapcsolna ki az agya, mikor hozza beszelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!