Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért változnak meg a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változnak meg a férfiak?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején virágcsokor, millió üzenet, szívecskék, kedves szavak, leste minden gondolatomat, jöttek a nagy monológok, hogy ő életében nem volt ilyen boldog. Meglepetésutazás, tervezgetés. Most úgy két hónapja félszavak, rá sem ismerek. Kedves, még bújik, de már nyoma sincs a kezdeti lelkesedésnek. 4 hónapja vagyunk csak együtt, ez még korai szerintem. Rákérdeztem, mi a baj, csodálkozik, hogy én úgy érzem, baja van velem. Elmondtam, mi a bajom, azt mondta, semmi gond nincs, csak már túl van az udvarlós korszakon. Normális ez így?
2020. ápr. 4. 21:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a mintaháziasszony. Nem élünk együtt, de ha eljön hozzám, ki van minden téren szolgálva. Úgy gondolom, belekényelmesedett ebbe. Mikor első héten egy hatalmas csokor virággal lepett meg, azt hittem, főnyeremény. Meg utána 2 hónapig tényleg a tenyerén hordozott, leste minden kívánságom. Most volt a szülinapom, és mit kaptam? Egy nagyon picike tortát. Ne gondoljátok, hogy én egy számító nőszemély vagyok, de a kezdet után most ez igencsak ijesztő, valahogy nincs balanszban az, amit tőlem kap és amit én kapok tőle. Kedves, bújós, puszilgat, de olyan, mintha egy barátom tenné ezt.
2020. ápr. 4. 21:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is ilyen volt, csak magára öltött egy mézes-mázas jelmezt, hogy megszerezzen.
2020. ápr. 4. 21:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát, ez elszomorít. Ma is mondtam neki, hogy úgy érzem, baj van, ő meg csak nézett, hogy mi lenne a baj? Szeretném picit visszazökkenteni a régi állapotába, de ez a mostani helyzet sem nagyon kedvez most nekünk, régen sokat mozdultunk ki, stb.
2020. ápr. 4. 21:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Sajnáljuk, hogy így alakult... ☹️
2020. ápr. 4. 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretném picit visszazökkenteni a régi állapotába"

Nem fog menni. Az nem ő volt, csak egy hazug álarc. Ez a mostani, akivel jelenleg együtt vagy, na ez az igazi ő. Tehát akibe beleszerettél, AZ LÉNYEGÉBEN SOHASEM LÉTEZETT. Sajna, ez van. Ha nem veszed gyorsan tudomásul, akkor lehet, hogy még jobban kihasznál.

2020. ápr. 4. 22:04
 16/20 anonim ***** válasza:
29%
Az a nem normalis amit az elejen csinalt, nehogy mar azt vard h egesz eletedben minden heten korbeugraljanak... Igaz az se oke ha felszavakban kommunikal de fogadok h ezt csak te erzed igy foleg h meg hozzadbujik es mondja is h semmi baja veled.
2020. ápr. 4. 22:08
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

Utolsónak igaza van, én is éreztem egy férfin, hogy nem normális amit csinál, olyan szinte körül voltam rajongva. Tudom, ha megkapott volna egészen, akkor megváltozott volna, ennyire már beleláttam az előző kapcsolataiba.

Nekem teher volt egy idő után a sok figyelmesség, étterem és ebédmeghívás, mert meg akart vele vásárolni, le akart kötelezni.

Amúgy az elején mindegyik ilyen, ki jobban, ki kevésbé. Nyilván addig kell teperniük, amíg meg nem kapnak, utána azt hiszik, jöhet a pihenő.

2020. ápr. 4. 22:45
 18/20 anonim ***** válasza:
96%

Az, ami megtetszett, ennek az enjenek volt az udvarlasi uzemmodja. A rossz hir csak az, ezek mind ilyenek.

A ferjem egy aranyember amugy, tenyleg az. De fogalma sincs, mit mondtam, oda se bagozik ram, szorakozottan felszavakat mond. Elettapasztaim alapjan a hetero ferfiak mind ilyenek a nokkel. Csak az nem mindegy, az elet nagy helyzeteiben hogy viselkednek.

Ha komoly dologrol van szo, leul velem, erdekli a velemenyem, hallgat ram, stb... De mint tarsasag, az az igazsag, hasznalhatatlan. Pedig csupa ferfias erdeklodesem van.

En viragcsokrot most is kapok, de jobban orulnek, ha nem kapcsolna ki az agya, mikor hozza beszelek.

2020. ápr. 5. 00:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Mai dolog... ír, hogy végzett a munkával, jön hozzám, siet. Eltelt másfél óra (3/4-re dolgozik...), hívom, nem veszi fel. Hívom 3x, semmi. Tök ideg vagyok, hogy vajon mi baja lehet, erre visszahív negyed óra múlva, hogy a haverjával beszélgetett skype-on, majd jön, csak még zuhanyozik meg vacsorázik. Vacsorával vártam... no comment.
2020. ápr. 5. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ilyen
2020. ápr. 7. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!