Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Tudtok nőként tekinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tudtok nőként tekinteni a párotokra miután szült? Miben változnak részetekről a dolgok ilyen téren? Már nem is kívánjátok annyira a vele való együttlétet?

Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 07:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én 23 éves lány vagyok,es szűltem egy kis lányt.De nálunk ugyanugy kivájuk egymást,mint rég,mert kellene enek valtoznia egy szőles utan?
2012. szept. 10. 07:24
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Buta kérdés! Nők nem egysziri haszálatos babák.
2012. szept. 10. 07:31
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek után a csomagolást eldobjuk? Na , ne má!!!
 4/22 omba ***** válasza:

"De nálunk ugyanugy kivájuk egymást" - akkor semmi baj.

Így volt ez nálunk is...

5/22 A kérdező kommentje:
Tudom, igazatok van. Mégis van bennem félelem, pedig nagyon jó a kapcsolatunk a párommal, szeretjük egymást. Csak lehet annak hatására, hogy sok helyen olvasom, h. szülés után már nem tekint nőként a feleségre a férfi, nem kívánja a szexet, megromlik a kapcsolatuk,megcsalás, stb.... Kiváncsi lennék a pasik véleményére. Kort is írjatok légyszíves.
2012. szept. 10. 07:33
 6/22 anonim ***** válasza:

Ezt hol olvastad?A médiában?Femina?

Ha valós személy is mondta nem szabad emiatt törvényként kezelni ami egy-egy embernek balul sül el,ráadásul lehet hogy hazudnak vagy magukban nem látják a szálkát sem,a legkönnyebb a másikra fogni ezt.

2012. szept. 10. 07:52
 7/22 A kérdező kommentje:
Igen, neten is nézegettem, h. milyen lesz a kapcsolat szülés után, de csak nagyon elkeserített. Mindenhol azt írták, h. a férfi félrelépett, stb...
2012. szept. 10. 07:59
 8/22 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szülne, nem változtatna meg semmit. Ugyan az a nő maradna, akit addig szerettem, és együtt voltam vele. Gyerek után csak jobban szeretném. Nem hatna ki az együttléteinkre. Ezt max. ott tudnám elképzelni, ahol mondjuk a férfi nem akart gyereket. 25F
2012. szept. 10. 07:59
 9/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, honnan szedik az emberek az ilyen hülyeségeket - ha igy lenne, akkor már régen kihalt volna az emberiség!!!!

Nézd meg, a legtöbb párnak nem EGY gyereke van, hanem több - és a szentlélek-variáció már régen nem hihetö!

Egyáltalán nem értem, mi köze van a kettönek egymáshoz.

De nekem (ugyanattól) négy gyerekem van (söt a szüléseknél is benn volt velem), "ennek ellenére" a mai napig is nöként tekint rám, és igen jó a szexuális életünk.

2012. szept. 10. 08:01
 10/22 anonim ***** válasza:
Egy férfi nem amiatt fog félrelépni, mert szültél vagy sem...
2012. szept. 10. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!