Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldják meg mások az együttlétet? Nekünk nem sikerül.
Hát párom otthon él a szüleivel, de kollégista, ilyenkor itt van, én bejárós vagyok. Van saját szobám, oda azért kopogás nélkül nem jön be senki, ha itt van a párom. Nála ugyanígy...
Koliban is sokszor ránk jön, hogy játszadoznánk egy kicsit, vagy olyankorra időzítünk, amikor a párom szobatársa órán van, vagy megkérjük, hogy egy fél órára menjen szomszédolni. Olyan is volt, hogy "meghívtuk" egy pizzára, magyarul adtunk neki pénzt, hogy menjen és egyen egy pizzát. :)
Ha nagyon akarja az ember, meg lehet oldani.
Csináljátok olyankor, amikor a szülők nincsenek otthon, tesót meg lehet kérni, hogy egy órára foglalja le magát a nappaliban vagy máshol. Nálatok is biztos meg lehet oldani...
fürdőszoba?? ezt miért nem írja senki? miért nem mentek ki (akár éjszaka) a fürdőbe, vagy akár nappal, max csendben lesztek, vagy betesztek valami zenét, ajtót kulcsra (kulcslyukat eltömni) és kész, megis van oldva...
de elmehettek éjszakai fürdőbe, ott az erdő is, mint írták. De az is jó ötlet, amit valaki előttem írt, hogy elkülditek tesókát pizzázni. Nálatok miért nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!