Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tudtok nőként tekinteni a párotokra miután szült? Miben változnak részetekről a dolgok ilyen téren? Már nem is kívánjátok annyira a vele való együttlétet?
Én is látok sok ilyen beszámolót, kérdést itt is, a gyakorin....
De ha a te embered nem ilyen tök, akkor no problem!
Van egy másod unokatestvérem akinek 5 gyereke van és tudtommal még együtt van a feleségével.
Őszintén nekem nincs még ilyen tapasztalatom,de nem hinném,hogy ha egyszer gyerekem születne a barátnőmtől, akkor azért kevésbé kívánnám és szeretném.Szerintem undorító az a férfi aki ezért elhagyja a párját,mert akkor gyakorlatilag a családját hagyja faképnél és egy ilyen lépéssel csak azt tudja bebizonyítani,hogy mekkora sz*r ember.
21/F
Nekem meg egy rakás olyan ismerősöm van, aki szülés után meg lett csalva, vagy kisgyerekkel faképnél lett hagyva...
Őszintén szólva, nem is ismerek olyan férfit, aki úgy különösebben szeretné a párját és kitartana mellette "jóban-rosszban", vagy ha mégis, akkor végig hűséges lett volna...
Biztos ennek a hatására is, de én félek a szüléstől, meg az egésztől, az én fejemben egy totális katasztrófával és csapással vált egyenlővé. Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok normális, de sajna az én környezetem elég rossz motivációs erő, ha azon gondolkoznék, hogy gyereket kéne vállalni. Mintha minden férfi olyan végtelenül önző lenne, hogy nem bírna lemondani a kanos ösztöneiről egy hosszabb időre egy gyerek miatt. Mintha a gyerek igazából csak és kizárólag a nőnek számítana, és az apák le se sz.rnák a gyerekeiket, csak úgy muszájból belemennek...
Furcsa világ ez.
13.vagyok:Szerintem neveléstől is függ,hogy hogyan áll hozzá valaki ehhez a szülés utáni témához.
Ha lenne barátnőm és gyerekem születne tőle és ott hagynám akkor elég valószínű,hogy a családom elhordana mindennek(és igazuk is lenne).
De sajnos tényleg elég sokszor lehet hallani olyan esetről,hogy valakit szülés után megcsaltak,de szerintem a körülmények is fontosak,mert 1-2 év ismerettség után gyereket szülni felelőtlenség,mert olyan rövid idő alatt nem lehet megismerni egy embert se.
15/16
ennek semmi köze a neveléshez...nem ültetnek le (jobbik esetben normális szülők) egy gyereket h megnézessenek vele egy szülési videót hogy legyen ideje feldolgozni és hogy tizenakárhány év múlva ne undorodjon el ettől (tiszterlet a kivételnek, van aki bírja van aki nem, de ezzel csak akkor szembesül ha már bent van a szülőszobán)
ez mind a későbbiekben alakul ki, hogy ki hogy fog állni ehhez...ismerek olyat aki nagy mellel mondta h huuu ha lesz gyerekem első lesz a család stb...no kérlekszépen meglett a bébi...pár hónapra rá elhagyta Őket, mert rá kevés figyelem szorult minden téren...
Ha elhanyagolja magát,elhízik vagy nőiessége megszűnik,nem add magára,nem szexi.
Nem akar szexelni,rendesen ki kell könyörögni a szexet akkor tuti,hogy a pasi elhagyja a nőt vagy félrek_r.
De ha bombázó alakja megmarad figyel magára,add magára,imádja a szexet úgyanúgy vagy jobban,akkor kérlek az a férfi a ,,rabszolgád" lesz idézőjelben.
Van egy mondásom,amit a volt edzőm(R.I.P) mondott:,,Édesapa,az arany tojást tojó tyúkot nem fogja az ember levágni."
Én nem nézném végig a szülést, de gyereket sem akarok.
A nőn is nagy mértékben múlik ez a dolog, mert ha végképp beletemetkezik a gyerekbe, akkor ne csodálkozzon, hogyha vele marad egyedül. Persze az első hónapok kritikusak, és azért a pasinak sem kell lepattanni az első felsírásra! Ha a nő belátható időn belül újra igényli a szexet, és előtte is kiegyensúlyozott volt a szexuális életük, akkor egy normális férj nem felejtkezik el róla 2 hét után. Én azt látom, hogy a férfiak először tiszteletben tartják, megértik a nő odafordulását, és ennek következménye az érinthetetlenség érzése (nem tekint rá nőként), ami miatt végül -ha nagyon elhúzódik- alternatív megoldások után néz.
f36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!