Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak miért nem így változnak meg az évek során, mint ez a két világsztár? Miért lesz a 70%-uk már 40 évesen ősz, elhízott, lepusztult arcú és ruházatú ember?
Majd ha kicsit utánaolvasol, hogy akár csak egy kollagénkúra is mennyibe kerül, megkapod a válaszod.
Mondjuk én ápolom a vőlegényem, nem csak hagyom és hisztizek, hogy milyen szar, de ez már egy másik kérdés.
Amúgy nem értem, mit szopkodjátok a külföldieket ennyien ezen az oldalon. Nem vagyok idegenfóbiás, de az ember ír egy hsz-t, hogy mi a jó a magyarokban és miért nem szeretne külföldi párt és le van pontozva. Ennyire bszatlanok vagytok?
Miért álltalánosítasz?
Én is mondhatnám hogy rengeteg szétcsúszott 30 as nőt látok....
Ugyanakkor 40 es nőket is akik bomba formában vannak....
Butaság álltalánosítani.
Ezek az emberek a testükből (is) élnek. Ha nem adnak magukra, akkor nincs meló. Másrészt ők megengedhetik maguknak az egészségesebb táplálkozást, jó eséllyel nem kell filléres gondokon, gyökér főnökökön stresszelniük. Biztos nekik is megvannak a maguk problémái, csak jó eséllyel nem olyanok, mint a köznapi (magyar) embereknek.
Amúgy ilyen kérdéseket feltenni eleve degradáló. Vagy rosszindulat, vagy sima hülyeség áll a háttérben szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!