Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tanácsoltok, mit csináljak, hogy elfelejtsem?
Szia! Szerintem igen is lehet ez szerelem, aki lelkizős és érzelemdús ember, az ennyiből is szerelmes lehet. De az is lehet, hogy te magába a szerelem érzésébe vagy szerelmes, és erre a sztárra "vetíted ki". (Amúgy szabad tudni, hogy ki ez a világsztár? Csak érdeklődésből kérdezem.)
Én is voltam már így, kb. 14 évesen, de elmúlt, amikor találkoztam valakivel, akibe iszonyúan belezúgtam! Amikor a sztárt szerettem, el se tudtam képzelni, hogy ilyen lehet majd, de megtörtént. Na persze az csak egy dolog, hogy a húsvér közvetlen közelemben lévő szerelmemmel se jöhettem össze, de az már mindegy, nem részletezem.:( Nagyon megviselt.
Viszont lényeg a lényeg, szerintem nem fogod már ezt érezni, ha találkozol egy sráccal, akibe még jobban beleszeretsz, hisz még ismerni is fogod (személyesen)! ;)
3. válaszoló
Nem szeretném megemlíteni itt, mert akkor mindenik azt írná, hogy ez nem szerelem.....
És azt már fent is írtam, hogy volt barátom, akit miatta dobtam, pedig nagyon kedves volt és tetszett is, de nem voltam szerelmes belé, mivel én azt a valakit szeretem. És őt személyesen is ismertem, mégsem változtatott semmin.
Oké, értem hogy nem szeretnéd elmondani. :)
Tudom, olvastam, hogy miatta dobtad. De én azt írtam, hogy majd jön Valaki, aki el fogja tudni csavarna a fejed!! Hidd el. Nekem is volt a sztár előtt szerelmem, utána beleszeretem és megszűnt mindenki!! Viszont jött az a bizonyos illető, aki úgymond az első "nagy Ő"-m volt. :) Csak semmi nem lett belőle. :(
Szóval ebből azt akartam kihozni, hogy jönni fog valaki, aki tényleg eléri azt, hogy "kiszeress" a sztárból és ő lépjen a helyébe! Hidd el, tapasztalatból írom!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!