Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy végleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy végleg elfelejtsem a nőket?

Figyelt kérdés

Nos,úgy veszem észre,hogy kerülnek a nők!

Elég rosszul esik,de ez van!

Elhatároztam,hogy mintegy megelőzendő ezt a rossz érzést,kivetettséget,elkerülöm a lányoknak,nőknek még a látványát is!

Így talán,ha nem tudom,nem fáj alapon majd elfelejtem őket!

Vagy nem?

2012. jún. 23. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
ha melegvagy csináld hameg nem ak várj mert biztos találsz majd egy olyan lányt aki nem kerül el téged és lehet csak a stílusodon kéne váltóztatni vagy a kinézeteden vagy valamin :D
2012. jún. 23. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is egész életemben béna voltam,nem birok a nőkkel zöld ágra vergődni,fiatalon voltak ilyen terveim,de csúfos kudarc lett a próbálkozások vége,pedig sokmindent kipróbáltam,semmi nem működött,ami töretlenül működik az hogy vágyok rájuk,ezt el kell fogadni.
2012. jún. 23. 13:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát arra kevés esély van hogy teljesen elfelejtsd öket még ha búza lennél sem tudnád kizárni öket a tudatodból teljesen
2012. jún. 23. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, erre kitalált régi módszer a herélés, így a hormonjaid nem hajtanak majd dugásra.
2012. jún. 23. 13:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Mivel gyakorlatilag a véredben van a nők utáni vágy, vért kell izzadni ahhoz, hogy elnyomd ezt. (Milyen szép metafórát rittyentettem ide :D) De a lényeg, hogy nem lesz könnyű. De nézd, egyes nők könnyen kaphatók, illetve hullára isszák magukat...
2012. jún. 23. 13:38
 6/10 A kérdező kommentje:

Nos,meleg tutira nem vagyok és nem is leszek!

Olyan mintha félnének tőlem a csajok egy része.A többi meg csak szimplán le se sz@r.

Ez azért rossz érzés,tudva és látva,hogy nálam sokkal gyökerebb csávóknak van nőjük!

2012. jún. 23. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Mégsem olyan gyökerek, ha van barátnőjük, neked meg nincs.
2012. jún. 23. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Csapd szét a golyóidat és nincs több gondod.
2012. jún. 23. 13:56
 9/10 anonim ***** válasza:

én "elfelejtettem" a pasikat

kb. egy hónapban egyszer rámtör a szexuális vágy, akkor masztizok egyet és elmúlik

fizikai munkát végzek és a nap végére annyira elfáradok, hogy a gondolataim 90%-át az alvás, 10-et az evés tölti ki

nemtudom hogy fordítva egy pasi is képes teljesen lemondani a másik nem-ről

nekem sikerült

21/L

2012. jún. 23. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Hülyeség ellen nincs orvosság!
2012. jún. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!