Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történhetett vele? Várjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett vele? Várjak ra, vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Tavaly megismerkedtem egy sraccal az új munkahelyemen. Már akkor is tetszett, de igazából csak nézegettem. Mindig váltottunk egy pár szót munka előtt/közben/után de csak hétköznapi dolgokról, munkáról ilyesmikrol. Neha volt olyan megjegyzése, hogy olyan jó velem beszélgetni, mert olyankor nagyon gyorsan telik az idő. De ezeknek akkor meg nem tulajdonítottam nagy jelentőséget.

Aztán januárban megtudta, hogy nekem van egy kezdetleges kapcsolatom, ami meg nem forrt ki teljesen. Na utána jött velem folyamatosan szünetre, mikor meglátott mindig megállított beszélgetni. Aztán egyre többet járt oda munka közben hozzam beszélgetni, majd elkezdtük at beszélgetni a szabadnapjainkat is.

Én nem akartam ot túl kozel engedni, mert ugye nekem volt egy akkori kezdetleges kapcsolatom, illetve kiderült közben, hogy ő együtt volt egy távoli rokonommal, akit szinten nem akartam megbántani.

Csak a srác közben szépen az ujjai köze csavart.

Átjött hozzam egy hónapja este, iszogattunk, beszélgettünk és hiába “tiltakoztam” addig addig, hogy itt is aludt, de nem történt meg egy csók sem. Csak összebujtunk.

Aztán két nap múlva elhivott magával a városba vásárolni, ahol nagyon jól el is voltunk. Itt meg azért mindig ellenkeztem egy kicsit, de csak sodródtam az árral. Közben mikor raert felhívott, tényleg nagyon sokat beszélgettünk. Aztán 2 hete voltam nála, ahol elkeztunk arról beszélgetni, hogy ki mit érez a másik iránt. Mondta, hogy nagyon erdeklem, ne higyjem, hogy nem, csak nem tudja, hogy mit akar. Én mondtam neki, hogy szinte ugyan ez, akkor meg is beszéltük, hogy nem sietünk el semmit, ahogy esik.

Hat, az este végre úgy esett, hogy le is feküdtünk egymassal, ami eszméletlen jó volt. Pár nap múlva átjött hozzam, beszélgettünk, bujtunk, szexeltunk. Minden szuper volt, akkor is megbeszeltunk, hogy nem alszik nálam, mert előbb találjuk ki, hogy mi lesz velünk, aztán ráérünk majd együtt aludni.

Aztán a multheten beütött nála a krach... 180 fokos fordulat.... összeveszett a testvérével (pénzen), majd a héten a másik testvére nagy bajba került

Azóta nem találkozunk. Beszéltük, hogy fogunk, de mindet lemondta. ( kettőt munka miatt) nincs jó hangulatban, nem akar engem is lehúzni, már rosszul érzi magát, amiért nem foglalkozik velem....

Mire én tegnap kicsit kiakadtam, és közöltem vele, hogy ha le akarja zárni kettőnk közt a dolgokat, akkor tegye meg tisztességesen, mert megerdemlem. Erre közölte velem, hogy nem dehogyis , csak most neki sz.r, és ő nem picsog, mint a lányok, hanem rendezi magában, meg dolga van, és nem akarta, hogy ez problémát okozzon, de ha mégis akkor ezt most elbaszta.

Este elnézést kertem tőle, mondtam, hogy majd beszélünk, ha helyre jött.

Félreértések elkerülése végett, az alakuló kapcsolatomban történt egy kis probléma, osszevesztunk, szerinte én nem tudtam megfelelően kezelni a problémát, szerintem meg ő, elkezdtük egymást nem keresni, és pontot tettünk oda, ahova addig csak vesszoket sikerült. (Régóta húzódott, lepkedtunk egymás fele, de sosem sikerült ugyan oda érkezni) azóta egyszer-egyszer felbukkan, De nekem már igazából csak egy jó beszélgető partner, már nem érzek semmit iránta.

Várjak egyáltalán ra? Vagy csak nem merte megmondani, hogy ennyi volt? Tényleg létezik, hogy a férfiak mindent egyedül akarnak megoldani? Ha nem kellek neki, miért nem zárta le? Megadtam neki a lehetőséget.

25N

2020. ápr. 3. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Most semmit ne csinalj. Alld meg, hogy barmit is tegyel. Lehet, hogy te rosszkor rosszul jottel nala.

Ha jelentkezik, ne ess neki, ne elemezd, mi volt. No vagyok, de szerintem ez igy hallomas alapjan meg belefer, ha tenyleg gondjai vannak.

Ugy ertve engednem el, hogy ha jelentkezik, akkor jo.

2020. ápr. 3. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Mellébeszél.

Ha fontos vagy neki, a legnagyobb bajban hozzád megy vigasztalódni.

Mivel egyre komolyabbá fordulhatott volna a ügy, ezért, mivel amit akart, már megkapta, lezárta a kapcsolatot.

A többi a duma.

2020. ápr. 3. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Mert gyáva.

Amúgy meg nyitva akarja hagyni, hogy ha úgy adódik, újra eljátszadozhasson veled.

Mivel a lelked nyitott, ezt akár meg is teheti.

Rajtad múlik, hogy lepattintod.

Mert ne várj semmi többet.

Most ő ezt úgy értékeli, hogy futsz utána. Ez neki teher, mert nem akart ő többet, mint amennyit kapott.

2020. ápr. 3. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha fontos vagy neki, a legnagyobb bajban hozzád megy vigasztalódni." Ez hülyeség, már ne is haragudj. Rengetegen vannak, akik magukban szeretik rendezni a problémáikat és akiknek szüksége van ilyenkor az egyedüllétre. Ennyire friss viszonyban nyilván nincs még meg az a bizalom, ami miatt egyből a másikhoz menne vigaszért, ha baj van. Ne magadból indulj ki.

Kérdező, egy darabig én még nem görcsölnék ezen, úgyis hamar kiderül minden.

2020. ápr. 3. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Tapasztalatom szerint, ha látszólag jó minden, és a férfi kifordul magából, te kerülsz a sor végére, egyet jelent: ennyit akart, megkapta.

Ha megnyugtat az, hogy vársz, hát adj neki időt, de én már végighallgattam azt, hogy: problémáim vannak stb, azért nem érek rád - mással pedig remekül elvolt közben.

2020. ápr. 3. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, ha jól ertettem, te már összejöttel valakivel, amikor kavartál ezzel a sraccal? Mert akkor mindekettejüket átcseszted. A női nem a magatok fajtak miatt van illetve bizonyos jelzőkkel...Hagyd szegény srácot, jobbat érdemel nálad.
2020. ápr. 3. 18:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hat, nem nagyon beszél nekem a problémáiról, mintha szégyellné őket, vagy nem is tudom. Mikor a testvérével összevesztek, azt sem tőle tudtam meg, és mikor elmesélte nekem, a számára kellemetlen részt kihagyta, amit teljesen meg is értek.

Utolsó, nem voltam kapcsolatban az előző sraccal, valahogy sosem jutottunk el odáig az elmúlt 1,5 évben, hogy ténylegesen egy pár is legyünk, és mikor elkezdtem beszélgetni az “új” sraccal, akkor lezártam a “régit”.

2020. ápr. 4. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Hagyd levegőhöz jutni, ne tetézd még a problémáit a féltékenységeddel is. Szerintem nincsen semmi gond köztetek, csak magában akarja megoldani a családi problémáit. Mindent elronthatsz azzal, ha átmész piócába.
2020. ápr. 4. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!