Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből még lehet valami? Vagy engedjem el?
Biztosan szeret tèged?
Őszínte leszek. Ha 5 èv után sincs még benne a vágy, hogy feljebb lèpjetek a kapcsolatotokban, pláne hogy távkapcsolat, akkor ebből már nem lesz semmi. Ő elvan így, kb. Semmi kötöttsèg, 2 hetente összekötik dugni, aztán jól van.
Èn a helyedben már nem nagyon hitegetnèm magam.
"Engem ez már nagyon elkeserit, de 4 évet nem tudok csak így eldobni és szeretem. "
Ne haragudj, de èn ezt a gondolatmenetet olyan butaságnak tartom. Azèrt mert valakivel szakítunk, a vele eltöltött idő mièrt lenne "eldobott idő"? Ezalatt is èltèl, megtapasztalták dolgokat, megèltetek örömöt, bánatot, kalandot stb. Ennek a 4 èvnek is megvolt a helye èa funkciója az èletedben, de van az a pont, mikor bizony már dönteni kell merre tovább. Más megközelítèsben meg, ha már elment rá 4 èvem, sehova nem jutottunk, de nem baj, ráhúzunk mèg párat, hátha jobb lesz...ennek van èetelme?
Èn azon a vèlemènyen vagyok, hogy mikor eljön az a bizonyos pont, mikor az egyik (vagy akár mindkettő) fèl már nem èrzi jól magát a kapcsolatban, nem arra halad a dolog, ami mindkettejük cèlja ès kedvère való lenne, na onnantól kezdve van az, hogy csak vesztegetik az időt, ha nincsenek arra törekvèsek, hogy ez változzon, csak ülnek a langyos fosban, ès mennek az árral. Ès onnantól nem mindegy, hogy az most pár hónap, vagy pár èv.
Ès nálatok már bőven eljött. Ès most el kell döntened, hogy pazarolsz-e mèg időt erre a langyos semmire, amiben mèg odáig sem jutottatok el majd 5 èv alatt, hogy egymás szüleit megismerjètek, ès remènykedsz a kő tudja miben, vagy pedig megteszed a szüksèges lèpèseket.
Le kell ülnöd ezt vele komolyan megbeszèlni. Te mostmár mindenkèpp összeköltözèst szeretnèl, mert ebben a 2 hetente összejárogatunk dologban már nem látsz jövőt. Ha ő meg semmikèpp, vagy talán majd a távoli jövőben, meg nem tudja, meg fèl, meg jön ilyen nyomi mellèbeszèlèssel, akkor ideje búcsút inteni egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!